2777
2789
عنوان

موهامو کراتین کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 2295 بازدید | 49 پست
وای من واسه کراتین نوبتم گرفتم

شما عمل دماغ هم ک الان یه چیز رایج هست بخواین انجام بدین میبیند یکی جوری عمل میکنه ک مشکل تنفسی دارن مریضاش ولی یکی همه راضین و خوب عمل میکنه

کراتین یا هر کار زیبایی دیگه هم باید تحقیق کنی پیش کسی ک واقعا حرفه ای هست انجام بدی عواارض نداره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جنس موهات چیه    جنس ساقه مو و جنس پوست کف سر  

نمی دونم چجوری بگم 

ببین کف سرم نمی دونم از خشکیه همش پوسته های درشت جدیدا از سرم‌میده واقعا عذابم میده

ساقه ی موهامم خشک خشک

من الان نزدیک ۶ ماهه دارم کار کراتین انجام میدم دوره دیدم و برا مشتری ها انجام میدم فقط یکی از دوستا ...

دقیقا موافقم

کراتین ک اصلا کار خاصی نداره مهم ترین چیزش فقط موادشه و یه اتو مووی درست حسابی

شما عمل دماغ هم ک الان یه چیز رایج هست بخواین انجام بدین میبیند یکی جوری عمل میکنه ک مشکل تنفسی دارن ...

اره یجایی نوبت زدم بعد کلی تحقیق سه ماهه تو نوبتم کارش بیسته

خداجونم بخاطر نی نی خوشقدمی که بهم دادی ممنونم🙏😍🙏

اگر موهاتون دکلره داشته اصلا نباید کراتین میکردی .باید پروتویین میکردی چند مدت بعد کراتین میکردی اما اگر فقط رنگ بوده یا مو طبیعی مواش بیش از اندازه گاز داشته و مواد بی کیفیت استفاده کرده و باعث شکستن مو شده

شامپوی بدون سولفات چی خوبه؟چه مارکی.  برای موی خشک خوبه؟

من ارگان استفاده میکنم هم ماسک هم شامپوم..از شامپوش بیشتر راضیم عالیه..موهات اگه نرم ولی خشکه روغن نارگیل بزن ..دو ساعت قبل حمومت موهاتو بزن بزار چرب بشه بعد برو حموم..

ایمان بیاورید ب خدایی ک ب پیچک فرمود؛نرده را زیبا کن🍃🤲🏻❤
باید بعد از پروتویبن تراپی تا از حمام میای موهات و کامل خشک کنی و کیفیت شامپو و ماسک هم خیلی مهم ه م ...

بهم گف ۶ ماه ۴ ماه اصن دوام داش همشو انجام میدادم

حس یه ادم 30 ساله رو دارم...واسه یه کارهایی زوده واسه یه کارهایی دیر😭
بهم گف ۶ ماه ۴ ماه اصن دوام داش همشو انجام میدادم

بستگی به آسیب مو داره از ۳ ماه تا ۶ ماه میمونه .ولی بیشتر ۳ ماه دوام داره .برا شما چند ماه موند .؟میدونی تو کار پروتویین و کراتین نگهداری بعدش خیلی شرطه شامپو بی کیفیت اثر مواد و از بین میبره و اینکه باید همیشه تا از حمام میای سریع موهات و خشک کنی