خانما من موهام ۴ ماه پیش کراتین کردم الان موهام همه خرد میشه وقتی میکشمش اصلا پروتیین نداره چیکار باید کنم تازه داشتم موهامو بلند میکردم تورو خدا بگین چیکار باید کنم خیلی اعصابم خورده😢
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اگر موهاتون دکلره داشته اصلا نباید کراتین میکردی .باید پروتویین میکردی چند مدت بعد کراتین میکردی اما اگر فقط رنگ بوده یا مو طبیعی مواش بیش از اندازه گاز داشته و مواد بی کیفیت استفاده کرده و باعث شکستن مو شده
شامپوی بدون سولفات چی خوبه؟چه مارکی. برای موی خشک خوبه؟
من ارگان استفاده میکنم هم ماسک هم شامپوم..از شامپوش بیشتر راضیم عالیه..موهات اگه نرم ولی خشکه روغن نارگیل بزن ..دو ساعت قبل حمومت موهاتو بزن بزار چرب بشه بعد برو حموم..
ایمان بیاورید ب خدایی ک ب پیچک فرمود؛نرده را زیبا کن🍃🤲🏻❤
بستگی به آسیب مو داره از ۳ ماه تا ۶ ماه میمونه .ولی بیشتر ۳ ماه دوام داره .برا شما چند ماه موند .؟میدونی تو کار پروتویین و کراتین نگهداری بعدش خیلی شرطه شامپو بی کیفیت اثر مواد و از بین میبره و اینکه باید همیشه تا از حمام میای سریع موهات و خشک کنی