2777
2789
عنوان

موهامو کراتین کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 2295 بازدید | 49 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یک میلیون شد وقتی میکشم کش نمیاد میشکنه

😱😱😱😱😱😱😱😱 

اخه ینی چی؟؟

و خدایی که در تمام دل آشوبی هایمان در میان تمام هست ها ونیستهایمان، در میان تمام فراز ها وفرودهایمان دستمان را گرم می فشرد وما حس میکنیم چه عمقی دارد حضور مهربانش وما چه مخلوق با ارزشی هستیم که سرمای دلمان در تنگا تنگ نا امیدی ها وتاریکی ها، در نبودها ونشدن ها، در غارت حس عمیق امنیت، به کور سویی از امید چنگ می زند و چون کودکی بی تاب از اغوش مادر، بی درنگ آرام میگیرد ومن هر روز با خویش تکرار میکنم: من خدایی دارم فراسوی تصوراتم که مرا به آغوش مهربانش عاشقانه میفشرد وچه زیباست حس مبهم دوست داشته شدن در میان تمام دلشکستن ها.

من پروتین تراپی کردم اصن راضی نیسم ریزش میرفتم هم اینکه خیلی زود حالتش از دس داد با اینکه مراقبت های مخصوصش انجام می‌دادم 

حس یه ادم 30 ساله رو دارم...واسه یه کارهایی زوده واسه یه کارهایی دیر😭
یک میلیون شد وقتی میکشم کش نمیاد میشکنه

من الان نزدیک ۶ ماهه دارم کار کراتین انجام میدم دوره دیدم و برا مشتری ها انجام میدم فقط یکی از دوستام چند وقت پیش بهم گفت یک مواد ارزون از آقای فلانی خریدم و به سر مشتری زدم اونم گفت چند نفر بهم گفتن موها میشکنه .برای خود من تا حالا اینجور نشده چون مواد اصل و گرون استفاده میکنم اما برام جالب بود شما هم این و گفتید فکر میکنم موادش بیش از اندازه گاز داشته و مواد خوبی نبوده 

عزیزم اول باید پروتیین میکردی موهاتو بعد کراتین...چون خود کراتین ب مو اسیب میزنه و خود موها با رنگ و...ضعیف شده..پس اول باید پروتئن تراپی میکردی بعد ۲ماه کراتین...ماسک و شامپو هم باید بدون سولفات باشن و اینکه با اب داغ حموم نکنی..ولرم رو ب سردی

ایمان بیاورید ب خدایی ک ب پیچک فرمود؛نرده را زیبا کن🍃🤲🏻❤
من پروتین تراپی کردم اصن راضی نیسم ریزش میرفتم هم اینکه خیلی زود حالتش از دس داد با اینکه مراقبت های ...

باید بعد از پروتویبن تراپی تا از حمام میای موهات و کامل خشک کنی و کیفیت شامپو و ماسک هم خیلی مهم ه معمولا دوامش هم ۳ ماه بیشتر نیست