2777
2789
عنوان

یه مشگلی پیش اومده برام بیاید یه کاری کنید برام

| مشاهده متن کامل بحث + 529 بازدید | 25 پست
هرجورراحتی عزیزم من شمارشوداشتم بهم هرچیز گفتن درست بود بخاطرهمین بهت شماره رودادم

لطف کردید🌹🌹🌹🌹🌹

هر چقدر گذشته ها بد بوده ولی....  باز نیست مثل ما توی این محدوده....                   همه چیزو واسه اینکه دلت کنار دلم باشه من ساختم...    کی گفته اونایی که مال همن اونایی که عاشقن باختن؟!........                         

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنونم به نظرت میشه خدا کلاااا بنده اشو فراموش کنه؟؟؟

نه همچین چیزی اصلاااااا نمیشه.

من قبلا هر حاجتی داشتم خدا توی ۴۰ روز حاجتم رو میداد،

چندماه پیش یه گناه خیلی بزرگ کردم😔😔بعدش یه حاجتی داشتم هر چقدردعا کردم انگار نه انگار،بعد از چندماه به خودم اومدم و توبه کردم، الان دلم خیلی روشنه مطمئنم خدا میبخشه و جوابمو میده.

حسبی الله
منم میتونم پیامش بدم؟ خانمه یا آقا؟ تو واتس آپ پیامش بدم اشکالی داره؟ فامیلیش چیه؟ ناراحت نشه یوق ...

نه ناراحت نمیشه خانمه بهش پیام بده خیلی خوشش میاد کسیوکمک کنه خودشم بهت میگه هرچقد خودت دوست داری بده

ممنون عزیزم.الان تو واتس آپ پیامش میدم. چقدر یعنی براشون بزنم؟

عزیزم  ایشون پول میگیره و چیزهایی که تو نت هست رو میگه    دعایی در کار نیست  صد تومن از من گرفت برای دعا   و در آخر گفت یا فتاح بگو و سوره ی فلان رو بنویس

بهش پیام بده چون شبه کارتوراه میندازه ۰۹۰۴۴۸۲۶۸۶۹

خانم ایشون فقط ذکر میگه و سوره ی قرآن   به اسم دعا 

خودش نمینویس 

و اول هم نمیگه که دعا نیست و قرآن هست.

اینهارو تو نت هم میشه پیدا کرد

اسمشون هم  م. س  هست