بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خواب امام زمانودیدم ده سال پیش تاکیدکردک یارای من چادرین اینوبروبه همه زنابگومن خودم سعادتشوندارم اماگفتم وظیموانجام داده باشم وحرف ایشونویه جای عمومی بذارم ک ببینن خانوما...........https://harfeto.timefriend.net/16484834867011 اگه راضی هستی برای سلامتی بچم یه صلوات بفرست مرسی💖
اره شده... پیش جاریم در مورد دختر خالم حرف زدم رفت گذاشت کف دست دختر خالم بعد دختر خالم گفت جاریت بهم گفت چی گفتی... منم رفتم پیش جاریم گفتم این چی بود رفتی گفتی خودتم هزار حرف میزنی منم باید برم بگم؟ هیچی نتونست بگه... خب دیگه اینم شد تجربه دیگه پیشش حرف کسی رو نزنم
ما را از “چوب خدا” ترساندندولی…به “بوسه خدا” امیدوارمان نکردنددر حالیکه خداوند کلامش را با “الرحمن و الرحیم” آغاز می کندبارش بوسه های “بی منت” خداوند را برایتان آرزومندم
دقیقا این بلاسرم اومده فامیلم هست یعنی وقتی بهم گفت مردم از خجالت
الان حالت بده حقم داری ولی دیگه بهش اعتماد نکن ولی به روش بیار حتما
ما را از “چوب خدا” ترساندندولی…به “بوسه خدا” امیدوارمان نکردنددر حالیکه خداوند کلامش را با “الرحمن و الرحیم” آغاز می کندبارش بوسه های “بی منت” خداوند را برایتان آرزومندم