2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری

131 بازدید | 28 پست

سلام خانوما چند روز بعد اقدام به بارداری بی بی چک نشون میده؟

من از کیت تعیین تخمک گذاری استفاده کردم و روزی ک مثبت شد اقدام داشتیم دو سه روز بعدش دور نافم انگار یه نبضی میزد در روز دو سه بار اینجوری میشه

الان ۱۱ روزه کی برای تست بی بی چک اقدام کنم مشخص میشه؟

᪲ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشاالله عزیزم من دو روز دیگه تاریخ پریودیمه دیروز تست زدم ولی منفی بود یعنی باردار نیستم؟

زود زدی به نظرم. بزار از موعدت بگذره یروز حداقل بعدش اصلا بهش فکر نکن. بزار استرس نگیری. چند ماه اقدامی ؟ من ماه دومم 

زود زدی به نظرم. بزار از موعدت بگذره یروز حداقل بعدش اصلا بهش فکر نکن. بزار استرس نگیری. چند ماه اقد ...

تازه ماه اوله اقدام کردم ولی کیت تعیین تخمک گذاری خریدم دقیقا روزی ک مثبت شد اقدام کردیم 

᪲ 
تازه ماه اوله اقدام کردم ولی کیت تعیین تخمک گذاری خریدم دقیقا روزی ک مثبت شد اقدام کردیم 

انشالله بارداری . من ماه قبل بعد پریودم یکروز درمیون اقدام کردم ذمپولم زدم ولی نتیجه نگرفتم. خالا این ماهم یسری قرص دیگه داده انشالله که جواب بگیرم