2777
2789

دیروز اومدیم‌خونه مامانم اینا شبم موندیم قرار بود‌امروز صبح بریم خونه که زنگ زدن گفتن خونه داییم اینا آتیش گرفته خودش و بچه هاش بدجوری سوختن حال مامانم خیلییی بد شد منم حالم بد بود فقط یه کلمه گفتم امروزو بمونم حالمون خوب نیس پیش هم باشیم‌بهتره شب از سر کار بیا بریم خونه 

سره این حرفم واقعا زندگیمون به هم ریخت آخه تو رو خدا ارزششو داش😢😢😢 خودشم با این وضعم که حاملم مگه چه گناهی کردم کاش زبونم لال میشد

چیشده الان

قصه عشقی که میگم قصه لیلی مجنونه🖤با یه روایته دیگه لیلی جای مجنونه🖤مجنون سر عقل اومده شده آقای این خونه🖤تعصب و یه دندگیش کرده لیلی رو دیوونه🖤دیوانه تو بودن هم عالمی دارد🖤🖤🖤...                                                                                   نامم را از یاد مَبَر...من با صدایت نفس میکشم🖤.                                                                                                                                                           

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی شد یعنی شوهرت باهات دعوا کرد واضح نگفتی

اره همه‌چیو‌ زد شکست گف طلاقت میدم و...

منم الان یه دلم میگه برم خونم‌ چون میدونم نمیاد دنبالم

یه دلم میگه یه چن روز صبر کن ولی چه فایده