2777
2789
عنوان

چطوری به شوهرم بفهمونم

| مشاهده متن کامل بحث + 485 بازدید | 24 پست
اینجوری نگواجی قربونت برم🌹 مطمئن باش راهی هس علم پیشرفت کرده ناامیدنشوگلم  ببینم بعدزایمان س ...

زایمان نکردم اصن.کلا اینطوریم.ازشانسم خدا ی شوهری بهم داد۱۸۰درجه باخودم فرق داره

زایمان نکردم اصن.کلا اینطوریم.ازشانسم خدا ی شوهری بهم داد۱۸۰درجه باخودم فرق داره

کاش قبل ازدواج درمورداین مسئله باهم میحرفیدین گلم 

ماهمون روزخواستگاری اینارومطرح کردیم  حتی راجع شخصی ترین مسائل حرفیدیم ک بعدهاب مشکل برنخوریم ایناخیلی مهمه 💗

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کاش قبل ازدواج درمورداین مسئله باهم میحرفیدین گلم  ماهمون روزخواستگاری اینارومطرح کردیم  ...

من متوجه شدم اونموقع منتها چون همه چیش خوبه گفتم میپره.الان پشیمونم خیلی حداقل این بیچاره رو درگیرنمیکردم به پای من بسوزه

من متوجه شدم اونموقع منتها چون همه چیش خوبه گفتم میپره.الان پشیمونم خیلی حداقل این بیچاره رو درگیرنم ...

بازم ب فکردرمان باش گلم بهت قول میدم نتیجه بگیری🌹

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔
دیگه نمیدونم چکارکنم خستم خیلی😔

هیچوقت ناامیدنشواجی 💋

ایشالاک بهترمیشی هنوزجوووونی😍💗

میگه بیا جداشیم.

بگوبهم فرصت بده بهش امیدبده ک میتونی ابجی بانوازش ومحبت رامش کن 💋

بگوبهم فرصت بده بهش امیدبده ک میتونی ابجی بانوازش ومحبت رامش کن 💋

میگه ۴سال کلی هزینه کردمو وقت دادم بسه دیگه.البته حق میدم بهش هرکاری کنه.منم ازاسترس خوب ک نشدم هیچ بدترم شدم

میگه ۴سال کلی هزینه کردمو وقت دادم بسه دیگه.البته حق میدم بهش هرکاری کنه.منم ازاسترس خوب ک نشدم هیچ ...

بازم تلاشتوبکن گلم دعامیکنم شوهرت ازاین تصمیم عجولانه اشتباه پشیمون شه 💗