2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا عزیزم هم کیست داره هم واریکوسل متاسفانه

قدِ آسمونِ خدا دوستت دارممممم💕🌸💍 من خیلی وقتها که کم میارم ،میشینم و فقط نگات میکنم❤ عشقممم تو نور چشمهای منی ، تو امیدمی ،انگیزمی ، دلیل نفس کشیدنمی ، پاره تنمی ، خونِ تو رگامی‌، تمامِ هست و نیستمی ، تو عُمر دوباره ی منی ، تو قشنگترین داشته ی منی ، خداروشکررررر برای بودنت❤  
نه خوبه  ولی برای باروری باید آزمایش اسپرم هم بدن

آزمایش اسپرمم داد. تعدادش ۲۵ میلیون بود و آبرنمال موفولوژی ۹۸ بود. این واریکوسل که نوشته چیز مهمی نیست؟

آزمایش اسپرمم داد. تعدادش ۲۵ میلیون بود و آبرنمال موفولوژی ۹۸ بود. این واریکوسل که نوشته چیز مهمی نی ...

بچه ها ابن آبنرمال موفولوژی که ۹۸ بود خیلی بده؟؟ چند باید باشه که خوب باشه؟؟

آزمایش اسپرمم داد. تعدادش ۲۵ میلیون بود و آبرنمال موفولوژی ۹۸ بود. این واریکوسل که نوشته چیز مهمی نی ...

عزیز هم تعدادش خیلی کمه هم اسپرمای سالمش فقط ۲ درصده

تحرکش چنده؟؟؟؟

و اینکه واریکوسل باعث کم تحرکی میشه اگ جدی نگیری میشه گرید ۲و۳ اونوقت باید عمل کنه

دکترت و عوض کن یکم بیسواده

قدِ آسمونِ خدا دوستت دارممممم💕🌸💍 من خیلی وقتها که کم میارم ،میشینم و فقط نگات میکنم❤ عشقممم تو نور چشمهای منی ، تو امیدمی ،انگیزمی ، دلیل نفس کشیدنمی ، پاره تنمی ، خونِ تو رگامی‌، تمامِ هست و نیستمی ، تو عُمر دوباره ی منی ، تو قشنگترین داشته ی منی ، خداروشکررررر برای بودنت❤  
عزیز هم تعدادش خیلی کمه هم اسپرمای سالمش فقط ۲ درصده تحرکش چنده؟؟؟؟ و اینکه واریکوسل باعث کم تحرکی ...

منم همینارو به شوهرم میگم بعد میره پیش دکترش هی میگه چیزی نیست چیزی نیست!! توی اصفهان دکتر صالحی خیلی معروفه. یعنی رفتم پیش یکی که اسمش خیلی در رفته!! گفته تعداد و تحرک اینا که خوبه فقط این آبنرمال باید ۹۶ باشه از تو ۹۸!

دکترش فقط دارو تقویتی براش نوشت. گفته واریکوسلت مهم نیست و اکثر مردا اینو دارن نیاز به دارو نداری!

عزیزم یه آزمایشم بره ببینین آیا روی تعداد و تحرکش تاثیر گذاشته یانه چون شوهر منم واریکوسل جزئی خفیف داشت که باعث یه حاملگی پوچ و ۱۰ ماه اقدام بی نتیجه بود رفت آز داد دیدیم روی همه چیش اثر منفی داشته که کلی داروی تقویتی خورد تا حامله شدم

💛