2777
2789

فیلم گذاشتم بگیره گوشیم افتاده بود پایین نفهمیدم چی شده دوباره هم با لپتاپ روشن مواجه شدم 😑نکنه خونمون جن داره 

کاربریم دست چند نفر بوده از ۱۴۰۲ ببعد خودمم😑اونا من نبودم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😑😑😑یا ابلفض جنا چه مدرن شدن قبلا نهایتا تو کمد قایم میشدن از پنجره میرفتن بیرون الان مهندسی کامپیوتر یادگرفتن

کودکانه دوستم بدار مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن

چه جن های اهل تحقیق و مطالعه ای یا فیلم میبینن

😂😂ب مامانمم همینو میگم. میگه جنا درسخونن ولی جدی برای منی ک تو اتاقمه خیلی ترسناکه😶

و ناگهان از پشت استارتر فردی جیغ میکشد 😂😂💔

(میخوام سکته ات بدم)

تو خونه ای که قران هس جن نمیاد😐

بحَقّ الحُسَین.                                                                        اللهم عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج.                                                               🖤🖤🖤🖤                                                                        دعای من در روضه.                                                                ابا عبدلله الحسین علیه السلام.                                                فقط ظهور امام زمانم   

جن های ادبی 

حداقل ترس به دلت راه نده🤣اینا اولین با تو کاری ندارن

اگه امکانش هست بخون خوش حال میشم.  ریحانها هستم🤓بهم میگن نازنین بهاره🤗دلیل انتخاب نام کار بریم هم اینه😍از اون بچه درس خونام😉بیماری اضطراب دارم😪خانواده ام درکم نمیکنن و....🤧مثل همه مشکل دارم مالی و....🥺ولی امیدوارم😀انیدم به اینده است 👩‍🔬 برای همه چیزش برنامه دارم💪🏻تک و توک و تو ذهنم چیدم😃حتما امیدم منو نا امید نمیکنه😅و میتونم یه چشم کوری هم به اونایی که میگن نمیتونی و نمیشه و تو مثل فلان نیستی و...بگم😂💪🏻خوشحالم که به دنیا اومدم😉ودارم زندگی میکنم🙄تلاش میکنم🙄حالا با هر مشکلی که هست میسازم🤗🤗خدایااا شکرت برا همه چیز😘🌹💃در اخر اگه امضامو خوندی یه صلوات مهمونم کن و ریپ بزن منم برات بفرستم😃

[QUOTE=208975549]و ناگهان از پشت استارتر فردی جیغ میکشد 😂😂💔 (میخوام سکته ات بدم) تو خونه ای که قران هس جن نمیاد...[/QUOT

دوتا قران گذاشتم زیر سرم دیشب:/ حس میکنم روحه نه جن👀

[QUOTE=208975549]و ناگهان از پشت استارتر فردی جیغ میکشد 😂😂💔 (میخوام سکته ات بدم) تو خونه ای که قران هس جن نمیاد ...[/QUOT]

👾👾

👍جن میمیاد ولی جن مسلمان

نمیدونم چرا من از همانم میترسم😁😉

البته اونا اذیت نمیکنن

اگه امکانش هست بخون خوش حال میشم.  ریحانها هستم🤓بهم میگن نازنین بهاره🤗دلیل انتخاب نام کار بریم هم اینه😍از اون بچه درس خونام😉بیماری اضطراب دارم😪خانواده ام درکم نمیکنن و....🤧مثل همه مشکل دارم مالی و....🥺ولی امیدوارم😀انیدم به اینده است 👩‍🔬 برای همه چیزش برنامه دارم💪🏻تک و توک و تو ذهنم چیدم😃حتما امیدم منو نا امید نمیکنه😅و میتونم یه چشم کوری هم به اونایی که میگن نمیتونی و نمیشه و تو مثل فلان نیستی و...بگم😂💪🏻خوشحالم که به دنیا اومدم😉ودارم زندگی میکنم🙄تلاش میکنم🙄حالا با هر مشکلی که هست میسازم🤗🤗خدایااا شکرت برا همه چیز😘🌹💃در اخر اگه امضامو خوندی یه صلوات مهمونم کن و ریپ بزن منم برات بفرستم😃
نگیرن بکشنم هرکاری میکنن بکنن ففط ب وسایلم دس نزنن نصف شبی من زهره ترک میشم😭😂

خب اصل کار همون وسایله دیه ولی جدا از شوخی ی سرکتاب وا کن

نگران‌نباش..!خدایی‌ که‌ آمار تک‌تک‌ برگای‌ عالم‌ و‌ دارهازاحوال‌ توهم‌ خبر داره..:)))🙃🌿