کتیبه08 مدیر استارتر عضویت: 1400/05/26 تعداد پست: 430 عنوان سنگ کلیه 92 بازدید | 7 پست کسی راجب سنگ کلیه که وارد حالب شده اطلاعات یا تجربه شخصی داره؟ فراموش میشوی انگار که نبوده ای 1400/07/01 | 03:35 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
izenit عضویت: 1399/05/27 تعداد پست: 2037 سونوگرافی باید کرده باشین..اگ داخل حالب گیر کرده ک دکتر حتمن اول دارو تجویز میکنه..سنکل خوبه.. نیاگاراپوپوووو=))،اسپرایتتت،دینگ دنگ،درتی واتر،لتس گت ایت،اینفایرز من یه،فلاور فلاور فلاوررر،شیت دون،اینترنشنال پلی بوی،رررررپ مانستر،ایم لیتل شای،بری بری استرابری،ایم پیگ اوینک اوینک،هی استاب ایت،جمن شیییییی، اکسکیوز می سر،لاجی بولالا،پارتی پارتی یهه،اس تی او پی آی تی،جاستین سیگل،جیهوووووووپ،بی دی اس،پویزن اپل،مای هارت بوم بوم،اریگاتوو،مووی لوکینگ،جین ایم ورد واید هندسام،رَتووو ریتووو،فیکی کیک،اوکی بای بای،اسموت لایک باتور،پاردون،فوکوس آن،بونوبونویا،ای دونت هو تینک،لیسن بوی،کاپ نودول،جونگ کوک اینگلیش ایز سو کیوت اوووووووو:))چیزی یادتون اومد بگید بهش اضافه کنم:]]]]]]]...........................................................................................................................................................................................................................................................................................[اوتاکو،کیدرامر،سی درامر،کیپاپر💜]...*ARMY
کتیبه08 مدیر استارتر عضویت: 1400/05/26 تعداد پست: 430 سونوگرافی باید کرده باشین..اگ داخل حالب گیر کرده ک دکتر حتمن اول دارو تجویز میکنه..سنکل خوبه.. سونو و سی تی انجام دادم فراموش میشوی انگار که نبوده ای
izenit عضویت: 1399/05/27 تعداد پست: 2037 سونو و سی تی انجام دادم خب دکتر باید با شرایطتتون براتون داره تجویز کنه..ولی اول معمولا سنکل استفاده میکنن نیاگاراپوپوووو=))،اسپرایتتت،دینگ دنگ،درتی واتر،لتس گت ایت،اینفایرز من یه،فلاور فلاور فلاوررر،شیت دون،اینترنشنال پلی بوی،رررررپ مانستر،ایم لیتل شای،بری بری استرابری،ایم پیگ اوینک اوینک،هی استاب ایت،جمن شیییییی، اکسکیوز می سر،لاجی بولالا،پارتی پارتی یهه،اس تی او پی آی تی،جاستین سیگل،جیهوووووووپ،بی دی اس،پویزن اپل،مای هارت بوم بوم،اریگاتوو،مووی لوکینگ،جین ایم ورد واید هندسام،رَتووو ریتووو،فیکی کیک،اوکی بای بای،اسموت لایک باتور،پاردون،فوکوس آن،بونوبونویا،ای دونت هو تینک،لیسن بوی،کاپ نودول،جونگ کوک اینگلیش ایز سو کیوت اوووووووو:))چیزی یادتون اومد بگید بهش اضافه کنم:]]]]]]]...........................................................................................................................................................................................................................................................................................[اوتاکو،کیدرامر،سی درامر،کیپاپر💜]...*ARMY
کتیبه08 مدیر استارتر عضویت: 1400/05/26 تعداد پست: 430 خب دکتر باید با شرایطتتون براتون داره تجویز کنه..ولی اول معمولا سنکل استفاده میکنن فقط مسکن نوشته و بعد از یک هفته ميگه جراحی فراموش میشوی انگار که نبوده ای
izenit عضویت: 1399/05/27 تعداد پست: 2037 فقط مسکن نوشته و بعد از یک هفته ميگه جراحی پس حتمن بموقع مصرف کنید و نگران نباشید...ایشالا بخوبی تموم میشه.. نیاگاراپوپوووو=))،اسپرایتتت،دینگ دنگ،درتی واتر،لتس گت ایت،اینفایرز من یه،فلاور فلاور فلاوررر،شیت دون،اینترنشنال پلی بوی،رررررپ مانستر،ایم لیتل شای،بری بری استرابری،ایم پیگ اوینک اوینک،هی استاب ایت،جمن شیییییی، اکسکیوز می سر،لاجی بولالا،پارتی پارتی یهه،اس تی او پی آی تی،جاستین سیگل،جیهوووووووپ،بی دی اس،پویزن اپل،مای هارت بوم بوم،اریگاتوو،مووی لوکینگ،جین ایم ورد واید هندسام،رَتووو ریتووو،فیکی کیک،اوکی بای بای،اسموت لایک باتور،پاردون،فوکوس آن،بونوبونویا،ای دونت هو تینک،لیسن بوی،کاپ نودول،جونگ کوک اینگلیش ایز سو کیوت اوووووووو:))چیزی یادتون اومد بگید بهش اضافه کنم:]]]]]]]...........................................................................................................................................................................................................................................................................................[اوتاکو،کیدرامر،سی درامر،کیپاپر💜]...*ARMY
یلداگلی65 عضویت: 1399/05/30 تعداد پست: 1251 دکترنادیا عدنانی یکی از بهترین فوق متخصص هانارسایی کلیه هستن توی ایران و توی سایتشون راجب این موضوع کامل توضیحی دارن ی نگاه بندازید حتما بهتون کمک میکنه واسه سوالتون
یلداگلی65 عضویت: 1399/05/30 تعداد پست: 1251 مشاور رایگان هم دارند که میتونید با خود متخصص درمانگر صحبت کنید