2777
2789

خانوما دیشبم تایپیک زدم چی خوبه برای عطسه و ابریزش دکتر رفتم کرونا نبوده تایپیک قبلی توضیح دادم چطور سرما خوردم ازبس ابریزش دارم و بینیمو هی با دستمال کشیدم دیگ زخم زخم و قرمزه توروخدا هرکی میدونه چی خوبه برا ابریزش و عطسه بگه لطفا دارو هم میخورم تاثیری نداره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قرص آنتی هیستامین.لوراتادین.سیتیریزین.هرکدومو داری بخوری خوبه.منم حالم خرابه از حساسیت الان که درمونگاه خلوت تره میخوام برم ی آمپول بزنم.قرص دیکه برام جواب نمیده

تو اصلا خوب.توعالی  .تو بی نقص.پس لطف کن بیخیال من شو  👋 
قرص آنتی هیستامین.لوراتادین.سیتیریزین.هرکدومو داری بخوری خوبه.منم حالم خرابه از حساسیت الان که درمون ...

برای حساسیت فقط قرص فکسوفنادین بخور من هرسال کورتون میزدم از بس خراب بودم امسال دوتا از این قرص خوردم ok شدم

احتمالا کرونا داری. بعضی اوقات تست، اشتباهی منفی نشون میده

نه رفتیم جای سردسیر بعد رفیقای همسرم گفتن ما عادت داریم کولر بزنیم کولرو بزنین ماهم جلوش خواب بودیم کولر ابیم بود دیگ صبح بیدارشدیم دماغا کیپ بدنا خشک

برای حساسیت فقط قرص فکسوفنادین بخور من هرسال کورتون میزدم از بس خراب بودم امسال دوتا از این قرص خورد ...

خوردم کلی هم آمپول زدم و سرم دوماه پیش فقط ی ماه دووم داشت داروها.حالم خیلی خرابه کاش میشد عکس چشمامو برات میفرستادم

تو اصلا خوب.توعالی  .تو بی نقص.پس لطف کن بیخیال من شو  👋 
والله خوردمم اگ اویشنو میگی ولی چون گلودرد ندارم تاثیری نداره

ن آویشن نیست متنفرم. چای کوهی ب عطاری بگو خودش بت میده ی چیز پشمیه من سینوزیت مزمن رو باهاش درمان کردم سرما خوردگی که هیچی نیست.