2777
2789
عنوان

دلم گرفته

124 بازدید | 14 پست

سلام دوستان من ۸ ماهه که خونه مادرم نیومدم،۷ ساعت فاصله داریم، ۴۰ روز پیش کرونا گرفتم و خوب شدم مادرمم واکسن زده، خاله ام هم یه ماه پیش فوت شده، مادرم خیلی ناراحت و بیقرار بود منم خواستم بیام پیشش که شوهرم گفت من خودم میبرمت یه هفته میمونیم و برمیگردیم، که من گفتم نه خودم با دخترم میریم(چون هربار میاد انقد غر میزنه و گیر میده که دیوونم میکنه) ولی قبول نکرد و منم کلا از رفتن پیش مامانم منصرف شدم، بعد خودش گیر داد که حاضر شو میبرمت انقد اونو دخترم گیر دادن که راضی شدم به اومدن ، قرار شد یه هفته بمونیم

خب،؟!

کاربری دست دو نفره🤍 پس کار آگاه بازی در نیارید  .‌.اگ ریپ زدی دیدی جوابتو ندادم بدون برا شعور و فرهنگ خودم احترام قائلم و نمیخوام بخاطر تو ب خودم بی احترامی کنم و گرنه هزاررررتا جواب برا گفتن دارم نگران نباس 

بالاخره اومدیم و بعد ۳ روز شوهرم گیر داد که برگردیم و من گفتم اگه دوس داری تو برگرد من میمونم که قبول نکرد و موند تا دیروز که روز پنجممون بود مامانم حالش بد شد و علائم کرونا داشت و شوهرم گفت باید حتما برگردیم 

اما من گفتم مامانمو تو این حال نمیتونم ول کنم و قرار شد برادرم امروز بیاد پیشش بمونه و ما فردا بریم اما شوهرم از صبح باهام حرف نمیزنه، جلوی مامانم هی بی محلم کرد و یه کلمه باهام حرف نزد منم غروبی اعصابم خورد شد و گفتم برو من اصلا نمیام هیچی نگفت اما الان رفته تو قیافه و محل نمیده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالم گرفته،مامانمم از یه طرف اومدم حالشو خوب کنم بدتر شد، به شوهرم میگم چی شده میگه گم شو با من حرف نزن منو آوردی وسط کرونا🙄 اصلا معلوم نیست مامانم کرونا داره یا نه