2777
2789
عنوان

سرگردان

118 بازدید | 23 پست

سلام خانمهای فهمیده بیاین:. 

دوستی دارم (دختر) که دوست پسرم ازش خیلی بدش میاد. چند وقته گیر داده که باید باهاش کات کنی وگرنه دور منو خط بکش. در حالی که فعلا نمی شه چنین کاری کنم. 

دلیلشم اینه که دوست پسرم چند سال پیش شوهر سابق دوستم بوده. 

دوست پسرم یک ماهه بلاکم کرده بخاطر این موضوع. و حتی یه خبر ازم نگرفته😥

چرا خبری نمی گیره ازم. منتظر زنگ منه. بهش زنگ بزنم. لطفا راه حل بدین. استرس دارم. 

یعنی چی کار کنم؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آدم قحطی بود با شوهر سابق دوست صمیمی رل زدی؟

لامصبا زدید رو دست فیلم های غ اخلاقی 

من دیگر هیچ🥴😐

نینی سایت دنیای عجایبه  از اعتیاد آوری غیر قابل پیشبینی ب اینجا تا گیس و گیس کشی تو تاپیک های عقیدتی سیاسی  موضوعاتی که فکرشو نمیکنی پربازدید بشن  و کاربرای مهربونی و خوش ذوقی که خنده به لبت میارن   چجوری یه کاربری رو سه سال نگه میدارین؟😐 من هر چهار ماه یه بار میترکونم شناسایی نشم کاربری سوممه   

منم دقیقا همین مشکل و داشتم دوس پسرم خیلی گیر بود که با یکی از دوستام کات کنم دلیل هم داشت واسه کات کردن ولی اینطور نبود که باهام حرف نزنه و قهر کنه ولی مدام گیر میداد عزیزم دلیلش اگر منطقیه گوش کن البته اگر دوستیتون با همین دوست پسرت ازین بی دوام هاس زیاد برات مهم نباشه ولش کن 

اما اگر جدی هستین ببین چی میگه منم با دوستم کات کردم یهویی هم ولش کردم سخت بود اما این دوستا زندگی ۴ روز دیگتو درست نمیکنع اخر خودت میمونی و کسی که عاشقشی و ازدواج میکنی هیچکس به دردت نمیخوره 

تجربه کردم همه این راه ها رو که بهت گفتم

منم دقیقا همین مشکل و داشتم دوس پسرم خیلی گیر بود که با یکی از دوستام کات کنم دلیل هم داشت واسه کات ...

نمی دونم چه کنم. فعلا که دوست پسرم یه ماهه بلاکم کرده و حتی یه خبرم نگرفته ازم 😐

حرفی از ازدواج نبود. من 34 اون 37

من فکر میکردم کوچیک باشی یعنی واقعا با این سنتون که جفتتونم بالغین مشکل سر ایناس 

فقط یه چیزی بهت بگم پیگیرش اصلا نباش چون پیگیرش شی اولین کارت اینه کات کردن با دوستت دومیشم اینکه ازین به بعدش هررر چی بگه باید گوش کنی و الا قهر میکنه مثل الانش

دوستت داشته باشع میاد سر این چیزا نمیزاره بره

من فکر میکردم کوچیک باشی یعنی واقعا با این سنتون که جفتتونم بالغین مشکل سر ایناس  فقط یه ...

من مشکلی نداشتم. اون سر این چیزا  مشکل داره. حالا اگه بهش زنگ نزنم فکر نمی کنه فروختمش؟  

من مشکلی نداشتم. اون سر این چیزا  مشکل داره. حالا اگه بهش زنگ نزنم فکر نمی کنه فروختمش؟ &n ...

نه نزن کسی که با پای خودش رفته خودش میدونه چیکار کرده تو که نگفتی بره 

فقط تجربه مو بهت گفتم چون من یه خریتی کردم همینطور دارم چوبشو میخورم اگر پیگیرش نمیشدم اینطور نمیشد

جدی؟ یعنی الان پشیمونی با دوستت کات کردی؟ 

نه عزیزم پشیمون نیستم دوست من واقعا یه ایراد بزرگی داشت من نمیفهمیدم

منظورم اینه سر این چیزا اگه قهر میکنه پیگیرش نشو دوستت داشته باشع میاد ما سر خیلی چیزا بحث و قهر داشتیم اما من میرفتم سراغش الان کارش و یاد گرفته تا یه چیزی میشه قهر میکنه تو اینطور نکن بعدشم قضیت اگه جدی نبوده ول کن