2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه چیز عادیه 

متاهل و متعهد♥💍 یا امام رضا خودت ضامن خوشبختیمون شو  ازدواجمون سنتی بود ولی.... یهو عاشق هم شدیم دیوانه وار.... سلامتی روزی که باهم بشینیم کارتهای عروسیمون رو بنویسیم 🖊💟خداااااا نذار بجای نوشتن کارت عروسی امضای جداییمون رو بزنیم   

نه اصلا کاملا عادیه

بحَقّ الحُسَین.                                                                        اللهم عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج.                                                               🖤🖤🖤🖤                                                                        دعای من در روضه.                                                                ابا عبدلله الحسین علیه السلام.                                                فقط ظهور امام زمانم   

😀😀😀

پسر منم به فوتبال میگفت توفبال

خوش باش که هر که راز داند•°•داند که خوشی خوشی کشاند•°•شیرین چو شکر تو باش شاکر•°•شاکر هر دم شکر ستاند✨💛من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

چه بامزهههه😍 ولی بچه های من برعکس نگفتن هیچ وقت

چقدر باید خدا به کسی لطف داشته باشه که بجای اینکه بگه خدایا به کدامین گناه ؟؟ بگه خدایا به کدامین ثواب و کار خیر برای ما معجزه کردی و به زندگی ما جان تازه بخشیدی تا آخر عمر شکرگزارتم🙏 ........گاهی گمان نمیکنی ولی خوب می شود !!!