سوگند1393 مدیر استارتر عضویت: 1397/12/11 تعداد پست: 8363 عنوان واکسن کرونا🤕 208 بازدید | 17 پست برا پیام امده که برم واکسن کرونا بزنم ولی من حدود۴۰روزپیش کرونا داشتم دکتر بهم گفت حداقل ۱۰هفته تزریق نکن چکارکنم نوبتم میسوزه 😐 هنگامی که خداانسان رااندازه میگیردمتررادورقلبش می گذاردنه دورسرش....🌹✌ بهترین جفت درجهان خنده وگریه ست آنها هیچگاه یکدیگرراهمزمان ملاقات نمی کنندولی اگرآن دویکدیگرراملاقات کردندآن لحظه بهترین لحظه شماست آرزومیکنم امروزبهترین جفت براشما اتفاق بیفتد 💗😍🌹گیرم غم روزگارسنگین باشد🌹گیرم دل بی قرارغمگین باشد🌹بایدبکنیدبیستونی درخویش🌹تاآخرشاهنامه شیرین باشد🌹...دوستان لطفا واسه خانه دارشدم صلوات من کاربری ۱۳۳هستم تعلیق شدم😐بااین کاربری امدم😍 1400/06/31 | 19:43 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
girl_11111 عضویت: 1400/05/30 تعداد پست: 1208 دیگع نوبتی نی ۱۷ سال به بالا رو میزنن همواره لبخند بزنید روزی زندگی از آزردن شما خسته خواهد شد...♡/تو تاپیک های ترسناک و طنز من رو تگ کنید😉😁🌹
سوگند1393 مدیر استارتر عضویت: 1397/12/11 تعداد پست: 8363 بعدم بدن من خیلی حساسیت شدید داره به هرچی سریع واکنش نشون میده میترسم😭 هنگامی که خداانسان رااندازه میگیردمتررادورقلبش می گذاردنه دورسرش....🌹✌ بهترین جفت درجهان خنده وگریه ست آنها هیچگاه یکدیگرراهمزمان ملاقات نمی کنندولی اگرآن دویکدیگرراملاقات کردندآن لحظه بهترین لحظه شماست آرزومیکنم امروزبهترین جفت براشما اتفاق بیفتد 💗😍🌹گیرم غم روزگارسنگین باشد🌹گیرم دل بی قرارغمگین باشد🌹بایدبکنیدبیستونی درخویش🌹تاآخرشاهنامه شیرین باشد🌹...دوستان لطفا واسه خانه دارشدم صلوات من کاربری ۱۳۳هستم تعلیق شدم😐بااین کاربری امدم😍
آلاله99 عضویت: 1397/05/14 تعداد پست: 37601 ب ما گفتن شش هفته😐 با افتخار کوردم 😎✌️ آخرش فقط خودتی و خودت
سوگند1393 مدیر استارتر عضویت: 1397/12/11 تعداد پست: 8363 دیگع نوبتی نی ۱۷ سال به بالا رو میزنن درسته من مشکلم این که نمیتونم فعلا تزریق کنم هنگامی که خداانسان رااندازه میگیردمتررادورقلبش می گذاردنه دورسرش....🌹✌ بهترین جفت درجهان خنده وگریه ست آنها هیچگاه یکدیگرراهمزمان ملاقات نمی کنندولی اگرآن دویکدیگرراملاقات کردندآن لحظه بهترین لحظه شماست آرزومیکنم امروزبهترین جفت براشما اتفاق بیفتد 💗😍🌹گیرم غم روزگارسنگین باشد🌹گیرم دل بی قرارغمگین باشد🌹بایدبکنیدبیستونی درخویش🌹تاآخرشاهنامه شیرین باشد🌹...دوستان لطفا واسه خانه دارشدم صلوات من کاربری ۱۳۳هستم تعلیق شدم😐بااین کاربری امدم😍
سوگند1393 مدیر استارتر عضویت: 1397/12/11 تعداد پست: 8363 ب ما گفتن شش هفته😐 به من گفت ده هفته هنگامی که خداانسان رااندازه میگیردمتررادورقلبش می گذاردنه دورسرش....🌹✌ بهترین جفت درجهان خنده وگریه ست آنها هیچگاه یکدیگرراهمزمان ملاقات نمی کنندولی اگرآن دویکدیگرراملاقات کردندآن لحظه بهترین لحظه شماست آرزومیکنم امروزبهترین جفت براشما اتفاق بیفتد 💗😍🌹گیرم غم روزگارسنگین باشد🌹گیرم دل بی قرارغمگین باشد🌹بایدبکنیدبیستونی درخویش🌹تاآخرشاهنامه شیرین باشد🌹...دوستان لطفا واسه خانه دارشدم صلوات من کاربری ۱۳۳هستم تعلیق شدم😐بااین کاربری امدم😍
girl_11111 عضویت: 1400/05/30 تعداد پست: 1208 درسته من مشکلم این که نمیتونم فعلا تزریق کنم بعدا بزن خب هر وقت بری اینا رو بگو میزنن برات همواره لبخند بزنید روزی زندگی از آزردن شما خسته خواهد شد...♡/تو تاپیک های ترسناک و طنز من رو تگ کنید😉😁🌹
سوگند1393 مدیر استارتر عضویت: 1397/12/11 تعداد پست: 8363 بعدا بزن خب هر وقت بری اینا رو بگو میزنن برات یعنی نوبتم نمیسوزه هنگامی که خداانسان رااندازه میگیردمتررادورقلبش می گذاردنه دورسرش....🌹✌ بهترین جفت درجهان خنده وگریه ست آنها هیچگاه یکدیگرراهمزمان ملاقات نمی کنندولی اگرآن دویکدیگرراملاقات کردندآن لحظه بهترین لحظه شماست آرزومیکنم امروزبهترین جفت براشما اتفاق بیفتد 💗😍🌹گیرم غم روزگارسنگین باشد🌹گیرم دل بی قرارغمگین باشد🌹بایدبکنیدبیستونی درخویش🌹تاآخرشاهنامه شیرین باشد🌹...دوستان لطفا واسه خانه دارشدم صلوات من کاربری ۱۳۳هستم تعلیق شدم😐بااین کاربری امدم😍
girl_11111 عضویت: 1400/05/30 تعداد پست: 1208 یعنی نوبتم نمیسوزه نه فکر نکنم هر وقت بری میزنن همواره لبخند بزنید روزی زندگی از آزردن شما خسته خواهد شد...♡/تو تاپیک های ترسناک و طنز من رو تگ کنید😉😁🌹
سوگند1393 مدیر استارتر عضویت: 1397/12/11 تعداد پست: 8363 نه فکر نکنم هر وقت بری میزنن مرسی😭😭😭🌷🌷 هنگامی که خداانسان رااندازه میگیردمتررادورقلبش می گذاردنه دورسرش....🌹✌ بهترین جفت درجهان خنده وگریه ست آنها هیچگاه یکدیگرراهمزمان ملاقات نمی کنندولی اگرآن دویکدیگرراملاقات کردندآن لحظه بهترین لحظه شماست آرزومیکنم امروزبهترین جفت براشما اتفاق بیفتد 💗😍🌹گیرم غم روزگارسنگین باشد🌹گیرم دل بی قرارغمگین باشد🌹بایدبکنیدبیستونی درخویش🌹تاآخرشاهنامه شیرین باشد🌹...دوستان لطفا واسه خانه دارشدم صلوات من کاربری ۱۳۳هستم تعلیق شدم😐بااین کاربری امدم😍
مامانهmahyar عضویت: 1400/01/23 تعداد پست: 3080 اسی ببخشید ی سوال من ظهرزدم الان سردردم داغم بینیمم گرفته خطرناکه؟
ریحانهزندگیم عضویت: 1399/03/14 تعداد پست: 4350 من امروز زدم. شما هم هروقت۱۰هفته تموم شد برو بزن نگران نباش وقتت نمیسوزه چون کرونا داشتی باید دورش بگذره بعد تزریق کنی دخترم مامان عااااشقته 😘😘♥️
honiiiiiiiiii عضویت: 1398/04/30 تعداد پست: 6748 اسی ببخشید ی سوال من ظهرزدم الان سردردم داغم بینیمم گرفته خطرناکه؟ جز علائمش هست دیگه، یه استامینوفن ساده بخور اگر بهشت نصیبم شد ، منتظرت میمانم ♥️
مامانهmahyar عضویت: 1400/01/23 تعداد پست: 3080 جز علائمش هست دیگه، یه استامینوفن ساده بخور نمیرم یه وقت🤭