2777
2789

سلام امروز دنبال خواهرم رفته بودم تا چندتا وسیله برقی اشپزخونه بخره بصورت قسطی حتی چون دسته چک نداشت من چک کشیدم واسش. من مجرد و شاغلم به خواهرم گفتم منم چندتا رو میخوام بعدا بیام قسطی بخرم. خواهرم دراومد گفت مگه ما ازدواج کردیم اینها را داشتیم گفتم شما ۲۰ سال پیش ازدواج کردید اینها مد نبوده گفت ربطی نداره تو میخوای این چیزا را با پول خودت بخری تا منتشو سر مامان و بابا بزاری دیگه هیچی نگفتم خیلی دلم گرفت. اومدم قضیه را  به مامانم تعریف کردم ( مامان چندساله میخواد نصف یکی از زمین هایی که بهش ارث رسیده را به یکی از خواهرام بده چون وضع مالیشون از بقیه خواهرام ضعیف تره) مامانم گفت که دیدی باید زود زمین به اسمشون کنم تا بقیه اعتراض نکنن. حالا من ازدواج نکردم اینده ام مشخص نیست خواهرم از اون طرف مامانم هم به فکر من نیست امشب خیلی دلم شکست خیلی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خداروشکر شاغلی بی نیازی از بقیه 

⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜                   ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️ 
عزیزم خودت شاغلی آینده توبساز بی خیال حرف بقیه

حرف بقیه اره ولی خواهر خبلی دلم میسوزه بهم میگه باید مثل ما زحمت کشیده باشی تا بخری من معلم هستم و ۷ سال تهران تنها درس خوندم بعد با هزار بدبختی معلمی قبول شدم اونم شهر دبگه. حالا میاد اینطوری بمن میگه

حرف بقیه اره ولی خواهر خبلی دلم میسوزه بهم میگه باید مثل ما زحمت کشیده باشی تا بخری من معلم هستم و ۷ ...

عزيزم حسوديشون ميشه ديگه كاريش نميشه كرد در مورد زمينم با مادرتون صحبت كنين كه حق شمام ضايع نشه 

حرف بقیه اره ولی خواهر خبلی دلم میسوزه بهم میگه باید مثل ما زحمت کشیده باشی تا بخری من معلم هستم و ۷ ...

اصلا بحث داشتن شغل نيس جانم خوب زحمت مشيدي نتيجش رو ميبيني ولي نبايد پدر ومادر فرق بذارن