2777
2789
دو دختر داشت سومیم دخی شد به جای قدردونی میگفت چرا دختر شده امان از این فرهنگ عهد بوق چرت😒

چه ربطی به فرهنگ داره ؟؟؟؟؟؟؟؟ 

الان اروپا هم امار پسر دار شدن رفته بالا بعد رفتن دیدن همه دارن ای وی اف میکنن حالا میخوان یه قانونی بذارن براش 

بعدم اینکه ادم خودش دوست داره از هر دو جنسیت داشته باشه . همسایه ما 10 تا پسر اورد که بشه دختر و یازدهمی دختر شد. البته قدیم بود . پس میبینی که برعکسشم بوده . ربطی نداره که هر سری سر این موضوع همه جبهه میگیرند

عیب نداره ان شالله ۴ امی و ۵ امی 😐 خدا بچه رو به کی میده 

مامانم ۴رمی هم دخترت به امید پسر به دنیا میاورد اما دختر شدیم

اونایی که دختر میخوان خدا بشون نمیده اونایی که نمیخوان فرت وفرت دختر میده

کاربر ایواز هستم کاربریم تعلیق شده،این کاربری قبلیمه برش گردوندم تا فقط تاپیکاشو حذف کنم اگه حذف کردم دوباره تعلیقش میکنم، و تا موقعی که کاربری ایواز رو برگردونن من با این کاربری فعالیت میکنم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا همه سر اینکه یکی پسر دوست داره بهش حمله میکنن؟؟؟خوب علاقه اس دیگه  

وقتی پسر دوست داره بره ای وی اف کنه که قطعی پسر بشه 

نه اینکه وقتی میدونه ۵۰ درصد احتمال دختر شدن هست هیچ تلاشی نکنه بعد تعیین جنسیت بگه ای وای اینم دختر شد و یجوری حرف بزنه که انگار اون دختر اضافیه قطعا وقتی بدنیا نیومده اینجوری میگه پسفردا بدتر از اینم با دختره رفتار میکنن

ای وی اف پول میخواد

وقتی پول نداره واسه چی بچه میخوات اصلا

کاربر ایواز هستم کاربریم تعلیق شده،این کاربری قبلیمه برش گردوندم تا فقط تاپیکاشو حذف کنم اگه حذف کردم دوباره تعلیقش میکنم، و تا موقعی که کاربری ایواز رو برگردونن من با این کاربری فعالیت میکنم.

منکه رفتم بیرون خودم عاشق دختر هستم راضم ده تا دختر بزرگ کنم یه دونه پسر بی ادب تخص نداشته باشم پسرا از اولش قلدر هستن آخرشم میرن یکی میگیرن بدتر میشن نسیبت 

عقل نداشت طرف حیف چیزی بخواهی بهشون بگی

چه ربطی به فرهنگ داره ؟؟؟؟؟؟؟؟  الان اروپا هم امار پسر دار شدن رفته بالا بعد رفتن دیدن همه دار ...

من نمیگم پسر چخه یا چرا مردم میخوان اگه پسر داشت و میگفت چرا پسردار شدم من بازم اینو میگفتم چه پسر چه دختر بنده خدان من کسی رو قضاوت نمیکنم شاید شرایطش اینجور بوده اما حرف من اینه باید از این تبعیض گذاشتن به پسر و دختر دست برداریم

هم دختر خوبه هم پسرمنتها خدا هرچی صلاح بدونه نصیب آدم میکنه باید راضی باشه به رضای خدا قربونش برم اونم که همیشه بهترین رو برا بنده هاش میخواد

خدا جونم ازت ممنونم به خاطر همه چی خیلی دوستت دارم 💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜