2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من از دکتر میترا فروتن نتیجه گرفتم. خدا رو شکر بعد از. سه تا سقط الان دخترم ۶ ماهش شده.‌ چند تا سقط. داشتی و چند ماهه بودن؟ 

لا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ الله.خدایا کمکم کن نمیدونم چی قراره سرم بیاد.خودت گفتی نا امید نباشم از رحمتت پس امیدوارم. مسیر خیلی سختی رو در پیش دارم.یا زینب.دلم گرم است ،می دانمخدای من ، خدایی خوب می داندو می داند که سائل را نباید دست خالی راند.دو سال بعد:دوستهای خوبم خدا جواب سختی های من رو به بهترین شکل داد. از رحمت خدا نا امید نشید. 
من شهرستان هستم دکترم گفته باید آزمایش آنتی فسفولیپید بدم ولی دلم میخوام به یه پزشک خوب مراجعه کنم

نیگا اینی که میگی نمیپدونم چیه

ازمایش ایمنی بده انعقادی بده

تیرویید و انتی تپو چک بشه

شوهرت ازمایش اسپرم ساده و ازمایش dfa اسپرم بده. هزینه هاش بالاس ولی باید بدونی ک ازمایش انعقادی من فقط ۲میلیون شد

انواع کارهای تایپی انجام می‌شود 🌺🌺
من از دکتر میترا فروتن نتیجه گرفتم. خدا رو شکر بعد از. سه تا سقط الان دخترم ۶ ماهش شده.‌ چند تا سقط. ...

ممنون عزیزم خدا گل دخترت و حفظ کنه

یه سقط 8 هفته یه 10 هفته و بیست و چهارم این ماه پسر 30 هفته م و از دست دادم الهی بمیرم 5 روزم تو دستگاه زنده موند تمام دلخوشی هام و با خودش برد

ممنون عزیزم خدا گل دخترت و حفظ کنه یه سقط 8 هفته یه 10 هفته و بیست و چهارم این ماه پسر 30 هفته م و ...

سلامت باشی عزیزم 

خیلی متاسفم. منم ۲ و ۵ و ۶ ماهه سقط کردم قبلش. خیلی روحیه ام خراب شد. این ۳۹ هفته چرا زودرس شد؟ نارسایی دهانه رحم داری؟ سرکلاژ نبودی؟ دارو چی مصرف کردی؟؛

لا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ الله.خدایا کمکم کن نمیدونم چی قراره سرم بیاد.خودت گفتی نا امید نباشم از رحمتت پس امیدوارم. مسیر خیلی سختی رو در پیش دارم.یا زینب.دلم گرم است ،می دانمخدای من ، خدایی خوب می داندو می داند که سائل را نباید دست خالی راند.دو سال بعد:دوستهای خوبم خدا جواب سختی های من رو به بهترین شکل داد. از رحمت خدا نا امید نشید. 
آزمایش اسپرم دادیم مشکلی نداشت

میشه ببینم. Dfa هم دادین؟میزان شکست dnaاسپرم هس. بالا باشه موجب ناباروری و سقط میشه‌. من خودم سقط داشتم دوبار . Dfaهمسرم ۳۴بود. باید کمتر از ۳۰ وبه طور عالی از ۱۵کمتر باشه

انواع کارهای تایپی انجام می‌شود 🌺🌺