2777
2789
عنوان

من حواب پسره ابلع رو چی بدم اخه ابو برام نزاشت اسکریننن

| مشاهده متن کامل بحث + 899 بازدید | 65 پست
نباید دنبال آیدیش میرفتی نباید بهش پیام‌ میدادی باید همون اول به مامانت جریانو میگفتی تموم میشد

نمیشد

ابرومو تو کلاس میبرد من حتی بد باهاش حرف نزدم ک کاری نکنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهش بگو من یه حرفی برات دارم راستش هم از قیافت هم اخلاقت و رفتارت عقم میگیره بوس بای🚶

زندگی موسیقی گنجشک هاست🕊🕊                                            زندگی باغ تماشای خداست🌳                                                 زندگی یعنی همین پرواز ها 🦋       صبح ها 🌻🌱                                                          لبخندها 🙂🧡                                                             آواز ها 🎵..

نمیشد ابرومو تو کلاس میبرد من حتی بد باهاش حرف نزدم ک کاری نکنه

خب وقتی حرفی نزدی مامانت درکت میکرد پوست از این پسره میکند

دیگه نه پیام نه تماس

هیچ ردی از خودت به جا نذار

نمیشد ابرومو تو کلاس میبرد من حتی بد باهاش حرف نزدم ک کاری نکنه

فک کردی با چت دیگه تو کلاس کاریت نداره اتفاقا ای چیزا برا پسرا جذابه کل تلاششو میکنه تا تورو مال خودش کنه اونجا اعتراض کنی میگه اگه از من بدت میومد چرا بهم پیام میدی

ما گناه رو نمی بینیم مگر انکه زنی مرتکب آن شود ...!
فک کردی با چت دیگه تو کلاس کاریت نداره اتفاقا ای چیزا برا پسرا جذابه کل تلاششو میکنه تا تورو مال خود ...

بلاک کردم دیگ پیم نمیده ولی باز مزاحم شد ب مامانم میگم یاب  مدیر اموزشگاه