بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨ در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔
چرا پشیمون باشیم؟ اگه از واکسن داخلی حمایت نکنیم محققا دلسرد میشن. چرا باید فکر کنیم خارجیا بهتر از ما میتونن کار کنن. ایران بیش از ۱۰۰ ساله که واکسن تولید میکنه. تو دنیا فقط ۱۷ کشور واکسن میسازن و ما یکی از اوناییم
هر دو مرحله بدونه عوارض شب اول فقط جاش دردمیگیره طلا عالی مطمین اخه محلول خارجی ها معلوم نیست چی خود ضعیف شده ویروس باید با یه محلول ترکیب بشه حداقل ایران محلول پاک بکار برده.🌷اما بقیه نمیگم بده مشخص نیست.
من خودمو کشتم تهرانو زیر رو کردم برکت بزنم🤭😌 الانم خداروشکر میکنم که بود برکت
شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨ در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔
خانواده منم زدن.همچنین همسرم و خونوادشون....به دانشمندامون اعتماد داریم.
چه تاکتیک هوشمندانه ای... واو🤭🇵🇸مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....