2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چطوری یعنی؟

ببین عزیزم بعد یه مدت لایه های شاخی پوست و همون سلولهای مرده زیاد میشن حالا یا در اثر بالاتر رفتن سن یا آلودگی ها و غیره در نتیجه باید با لایه برداری این لایه های مرده پوست رو حذف کنیم دو نوع لایه برداری داریم شیمیایی و فیزیکی.   فیزیکی باید برین دکتر یا مراکز مراقبت پوست تا با روش های مثل میکرودرم ابریژن براتون لایه برداری کنن و یا خودتون با اسکراب یعنی یه اسکراب مناسب نوع دوستت بخری و هفته ای یکبار دوستت رو توی خونه اسکراب کنی.    لایه برداری شیمیایی هم با استفاده از سرم ها و اکتیو های پوستی که داخلشون لاکتیک اسید سالیسیلیک اسید و غیره دارن...بازم اگه سوال داری بگو گلم تا جواب بدم

تونر چیه؟

یه مایعی هست که بعد شستن صورتت با پد ارایشی همه جای صورتت میکشی اینجوری عمیق پوستت رو تمیز میکنی و آلودگی هارو پاک میکنه و منافذ رو میبنده چربی و پی اچ پوست رو متعادل میکنه

ببین عزیزم بعد یه مدت لایه های شاخی پوست و همون سلولهای مرده زیاد میشن حالا یا در اثر بالاتر رفتن سن ...

الان خودتون یه اسکراب خوب میدونین چیه بام بگین من بخرم هر روز بزنم سنمم زیاد نیست ۲۴ عستم

اهان برم اخه میترسم خراب تر شه چون صابون تریاک گفتن بزن که بعدش پوستم خراب تر شد

صابون اصلا نزن صورتمو داغون میکنخ چندتا ماسک خونگی بهت میگم عالیه یک عسل طبیعی  ژل الوئه ماست وخیار ماست نشاسته اینا صورت خراب نمیکنن مخصوصا عسل حتی لک جوش ورمیداره

نرماله نه زیاد چربه نه زیاد خشک

عزیزم ژل شستشو سینره خوبه

فقط صابون به هییییچ وجه نزن که پوستو داغون میکنه منم یه مدت این اشتباه رو کردم

شما چون پوستت چرب نیس مرطوب کننده بزن هر چیزی که میخری فقط حواست باشه که مناسب پوستت باشه تو مشخصاتش نوشته مثلا یهو مناسب پوستهای چرب یا خشک نباشه