یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ببین عزیزم بعد یه مدت لایه های شاخی پوست و همون سلولهای مرده زیاد میشن حالا یا در اثر بالاتر رفتن سن یا آلودگی ها و غیره در نتیجه باید با لایه برداری این لایه های مرده پوست رو حذف کنیم دو نوع لایه برداری داریم شیمیایی و فیزیکی. فیزیکی باید برین دکتر یا مراکز مراقبت پوست تا با روش های مثل میکرودرم ابریژن براتون لایه برداری کنن و یا خودتون با اسکراب یعنی یه اسکراب مناسب نوع دوستت بخری و هفته ای یکبار دوستت رو توی خونه اسکراب کنی. لایه برداری شیمیایی هم با استفاده از سرم ها و اکتیو های پوستی که داخلشون لاکتیک اسید سالیسیلیک اسید و غیره دارن...بازم اگه سوال داری بگو گلم تا جواب بدم
یه مایعی هست که بعد شستن صورتت با پد ارایشی همه جای صورتت میکشی اینجوری عمیق پوستت رو تمیز میکنی و آلودگی هارو پاک میکنه و منافذ رو میبنده چربی و پی اچ پوست رو متعادل میکنه