2777
2789

تصمیم امروز بهتر از تاسف فرداست 

امیدوارم بهترین گزینه رو انتخاب کنید 

خدا فرزندتون رو براتون نگه داره 

( کاربر آقا )

انتخاب با توست، ميتواني بگوئي: صبح به خير خدا جان،.. یا بگوئي : خدا به خير کنه ، صبح شده ..( کاربر آقا )

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی به دليلت داره اگه بندهای عقدنامه رو داری یا حق طلاق داری که راحتره کارت اگه نه یا باید شوهرتو به توافق راضی کنی یا مهریه تو ببخشی. دادگاه وکیل رایگان داره میتونی بري اونجا و ازشون راهنمایی بخواي

اگه امکانش هست بريد مشاوره

من مشکلی ندارم ولی اگه اون قبول کنه؟ نزدیک ۵سال دارم میجنگم ولی نمیخاد اصلا نمیبینه منو اولین بارش نیست 

یه بار میگه نمیخامت یه بار میگه بیا بریم پرتت کنم جلو خانوادت دوباره دیشب میگه از چشمم افتادی 

بخدا خیلی میخام بخاطر بچمم شده زندگی و ادامه بدم ولی طاقتم طاق شده دیگه 

من مشکلی ندارم ولی اگه اون قبول کنه؟ نزدیک ۵سال دارم میجنگم ولی نمیخاد اصلا نمیبینه منو اولین بارش ن ...

االبته طلاق آخرین راهه باهاش حرف بزن. شاید از چیزی ناراحته بگو چرا از چشمت افتادم به حرفاش با دقت گوش بده گاهی ما ناخواسته کاری میکنیم که طرف مقابل خیلی دلخور میشه