2777
2789
عنوان

شما جای من بودید نگران میشدید

| مشاهده متن کامل بحث + 3707 بازدید | 45 پست
منم ازین توده ها وقتی میخابم حس میکنم . چندین ساله. چربیه . نگران نکن خودتو . من دکترم نرفتم

😯😯😯 خوشگلم‌ نمیخوام نگرانت کنم ولی توده های بدخیم اصلا درد ندارن‌ شمام یه پیگیری بکن

ماموگرافی نه

ولی سونوگرافی رو بده اگه دکتره تشخیص بده نیازی به مامو‌ هست حتما انجام بده ولی معمولا اگه چربی باشه تشخیص میدن و میگن برو خیالت راحت و قرص ویتامین ایی بهت میدن‌

ولی تو این زمان اصلا نادیده نگیرش‌ پیگیری کن ایشالله که ۱۰۰ درصد فکرت‌ درست باشه ولی اگه یک درصد خطا کنی اصلا جای ریسک نداره 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

36 سالمه نه نداریم

فقط سونو‌ میگیرن‌ ازت‌

نمیفهمم‌ زیر ۴۰ سال بودی چطور ازت ماموگرافی گرفتن 🤔🤔🤔

یه سونو‌ی دیگه پیش بهترین متخصص رادیولوژی شهرتون بده و نظرشو‌ بپرس که خیالت راحت باشه

زیر ۴۰ سال رو فقط درصورتی اجازه و حق دارن که ماموگرافی بگیرن که یا سابقه سرطان سینه تو فامیل داشته باشن یا سونو‌ شدیدا مشکوک به توده بدخیم باشه

واسه همین دکتر سنو تعجب کرد گفت چرا رفتی

اصلا عجیبتر از اینکه چرا دکتر برات  نوشته اینه چطور مرکزه‌ قبول کرده‌

بافت سینه قبل از ۴۰. ۴۵ طکریه که فقط و فقط تو مواقعی که انجامش‌ ضروری ضروری و جهت تشخیص به‌موقع  باشه انجام میشه اونم انتخاب بین بد و بدتره

که بدتره‌ عدم تشخیص  به‌موقعه‌

وگرنه بیمه یا مسئولین متوجه بشن که شما سابقه فامیلی ندارید و یا توی سونوتون‌ تاکید نشده که نیاز‌ به ماموگرافی جهت رد توده بدخیم دارید‌ و سنتون زیر۴۰ سال  انجام شده براتون باهاشون به شدت برخورد میکنن‌ 

به هرحال ان شاءالله که مشکلی نیست یه سونو پیش متخصص مطمئن‌ و مشهور شهرتون بدید

میوه و سبزی و ویتامین ایی هم مصرف کنید

اصلا عجیبتر از اینکه چرا دکتر برات  نوشته اینه چطور مرکزه‌ قبول کرده‌  بافت سینه قبل از ۴ ...

چیکار کنم واقعا

الان دیگه دکترها دکتر نیستن

وجدان هم ندارن

جون هیچکس هم براشون مهم نیست  

چیکار کنم واقعا الان دیگه دکترها دکتر نیستن وجدان هم ندارن جون هیچکس هم براشون مهم نیست   &n ...

بله متاسفانه به خاطر سهمیه ها یه سری آدم بی سواد افتادن تو دکترای واقعی و با جون مردم بازی میکنن

و من بارها شاهد این قضیه بودم تو پزشکی

ولی خوب به خاطر این میگم دکتره مشهور باشه چون دکترای  واقعی اسم در میکنن‌ واقعا‌‌

و دکترای قلابی به هرحال سوتیاشون‌ زیاد میشه