آقا من چند ساله اینطوری ام بدون این که عفونت و اینا باشه دکتر رفتم ،اصن سیستم بدنم شده،وقتایی که میخوایم سفر جاده ای بریم،استرس دستشویی دارم 😂کسی بوده این طوری باشه؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
وَ خدا دردِم گرونَه 🥀 دنیا 2 مشکل بزرگ داره.شک زیاد باهوش ها و اعتماد به نفس زیاد احمق ها! من برده داری را بر انداختم به بدبختی آنان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد باشند و آنان را نیازارند #کوروش بزرگ وقتی تاپیک میزنم سوالمو با سوال جواب ندید ممنون
میدونی من فک میکنم خیلی ازخانما درگیر این مساله هستن،من خودم از ۴،۵ سال پیش یهو اینطوری شدم.قبلش اصن اینطور نبودم،یه قضیه ی استرس برام پیش اومد یهو اینطور شدم ولی بیشتر قبل سفر بهش فک میکنم،😅
نه هیچی بیرون که میرم همش استرس دستشویی دارم واسه همین اصلا قبلش مایعات نمیخورم
میفهمم ،بیشتر مساله ی ذهنیه،به نظرم هر چی نخوایم کنترلش کنیم بهتره،حالا تو زندگی روزمره و کار و اینا که مشکلی نیست منتصمیم گرفتم برا سفر قبلش قرص بخورم که راحت تر باشم