2777
2789
عنوان

بچه ها کیا زیاد میرن دستشویی؟🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 774 بازدید | 30 پست
داستان شده ،منم بعضی وقتا بهترم ،مثلا قبل پریودی شدید میشه،شب هم بیدار میشید برا دستشویی؟

اره زیاد

البته من زیاد نمیخوابم باز بخاطر همون عادت کردم ساعت ۴،۵ صبح بیدار میشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ساعتی میرم دسشویی😂 بعضی وقتا شده ساعتی ۳ بار اگه اب بخورم اگه اب نخورم ساعتی یه بار رو میرم

من سری اخر که رفتم دکتر ،یه قرص بهم داد گفت قبل سفر میتونی بخوری که نری دستشویی 

اونوقت شب هم بیدار میشید برا دستشویی؟

خییییلی زیاد😂🙋🏼‍♀️

وَ خدا دردِم گرونَه 🥀 دنیا 2 مشکل بزرگ داره.شک زیاد باهوش ها و اعتماد به نفس زیاد احمق ها!  من برده داری را بر انداختم به بدبختی آنان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد باشند و آنان را نیازارند #کوروش بزرگ وقتی تاپیک میزنم سوالمو با سوال جواب ندید ممنون

خییییلی زیاد😂🙋🏼‍♀️

میدونی من فک میکنم خیلی ازخانما درگیر این مساله هستن،من خودم از  ۴،۵ سال پیش یهو اینطوری شدم.قبلش اصن اینطور نبودم،یه قضیه ی استرس برام پیش اومد یهو اینطور شدم ولی بیشتر قبل سفر بهش فک میکنم،😅

جرررررر منم بعد وسطه راه از استرسه این ک دشوییم نگیره دشوییم میگیره😬

یه بار با اتوبوس داشتم از تهران بر میگشتم اصفهان،دو بار از راننده خواستم پیادم کنه برا دستشویی،خجالت میکشیدم😕

مرسیکه تجربت رو باهام به اشتراک گذاشتی،فک میکردم فقط خودم اینطوری ام ،حالا کنکور اونجایی که میخواستی ...

والا دوسال کنکور دادم امسال سال دوم بود این هفته نتایج میاد ولی رتبم خوب شد تقریبا

خواهش میکنم کاری نکردم

الانم که داره هوا سرد میشه ماهم دسشوییمون تو حیاطه فکر کنم باید لحاف و بخاری با خودم ببرم در دسشویی😂

والا دوسال کنکور دادم امسال سال دوم بود این هفته نتایج میاد ولی رتبم خوب شد تقریبا خواهش میکنم کاری ...

به سلامتی عزیزم خوشحال شدم برات،انشالله به هر چی میخوای برسی

نه هیچی بیرون که میرم همش استرس دستشویی دارم واسه همین اصلا قبلش مایعات نمیخورم

میفهمم ،بیشتر مساله ی ذهنیه،به نظرم هر چی نخوایم کنترلش کنیم بهتره،حالا تو زندگی روزمره و کار و اینا که مشکلی نیست منتصمیم گرفتم برا سفر قبلش  قرص بخورم که راحت تر باشم