2777
2789
عنوان

بچه ها کیا زیاد میرن دستشویی؟🙂

774 بازدید | 30 پست

آقا من چند ساله اینطوری ام بدون این که عفونت و اینا باشه دکتر رفتم ،اصن سیستم بدنم شده،وقتایی که میخوایم سفر جاده ای بریم،استرس دستشویی دارم 😂کسی بوده این طوری باشه؟

جرررررر منم

بعد وسطه راه از استرسه این ک دشوییم نگیره دشوییم میگیره😬

وَ خدا دردِم گرونَه 🥀 دنیا 2 مشکل بزرگ داره.شک زیاد باهوش ها و اعتماد به نفس زیاد احمق ها!  من برده داری را بر انداختم به بدبختی آنان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد باشند و آنان را نیازارند #کوروش بزرگ وقتی تاپیک میزنم سوالمو با سوال جواب ندید ممنون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زنجفیل برای تقویت مثانه عالیه

رهبر عزیز انقلاب: تازیانه خدا برای اسرائیل بسیار سخت خواهد بود...  جهان اسلام باید فشار یکپارچه به رژیم غاصب وارد کند با هر امکاناتی که در توان است،،، فکر می‌کنی مجازیه، حرفی زدیو در رفتی؟! نه جانم حسابرسی بزرگتر در پیش داریم!    علامه طباطبایی( از اولیای الهی و از شاگردان آیت‌الله قاضی )فرمودند:این انقلاب متصل به ظهور امام مهدی علیه السلام خواهد شد... «اِنَّ الْحُسین مِصباحُ الْهُدی وَ سَفینَهُ الْنِّجاة» ،،،پیامبر عزیزمون فرمودن:وَلَايَةُ عَلِيِّ بْنِ أَبِي طَالِبٍ حِصْنِي فَمَنْ دَخَلَ حِصْنِي أَمِنَ مِنْ عَذَابِي   اطاعت از ولایت فقیه آزمون قبل از ظهور است...((یا الله یا رحمن یارحیم،یامقلب القلوب ثبت قلوبنا علی دینک 🤲))...اللهم عجل لولیک الفرج 🤲

منم اینطور شدم ازمایش دادم دکتر گفت بدنت کم اب شده البته دوساله که اینطوری شدم بخاطر اینکه استری کنکور داشتم الانم با اینکه دیگه کنکور ندارم ولی هنوز باهام مونده

وای اقا راست میگی من فک کردم فقط خودم این مشکلو دارم

خوبه یکیو پیدا کردم هم مرضیم😂🙋🏼‍♀️

وَ خدا دردِم گرونَه 🥀 دنیا 2 مشکل بزرگ داره.شک زیاد باهوش ها و اعتماد به نفس زیاد احمق ها!  من برده داری را بر انداختم به بدبختی آنان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد باشند و آنان را نیازارند #کوروش بزرگ وقتی تاپیک میزنم سوالمو با سوال جواب ندید ممنون

منم اینطور شدم ازمایش دادم دکتر گفت بدنت کم اب شده البته دوساله که اینطوری شدم بخاطر اینکه استری کنک ...

راستش منم چند سال پیش سر یه قضیه ای یه استرس بد گرفتم،از اون موقع اینطوری شدم ولی میگم عفونت و اینام ندارم ،کلا دیگه بدنم عادت کرد ،شما هر چند ساعت میرید دستشویی؟

راستش منم چند سال پیش سر یه قضیه ای یه استرس بد گرفتم،از اون موقع اینطوری شدم ولی میگم عفونت و اینام ...

من ساعتی میرم دسشویی😂

بعضی وقتا شده ساعتی ۳ بار اگه اب بخورم اگه اب نخورم ساعتی یه بار رو میرم

شما مثلا چند ساعت یه بار میرید دستشویی؟

بستگی ب فصل داره

هر نیم ساعت ی بار مثلا😑تابستونا کمتره مثلا 2 ساعت

من ساعتی میرم دسشویی😂 بعضی وقتا شده ساعتی ۳ بار اگه اب بخورم اگه اب نخورم ساعتی یه بار رو میرم

داستان شده ،منم بعضی وقتا بهترم ،مثلا قبل پریودی شدید میشه،شب هم بیدار میشید برا دستشویی؟