2777
2789
عنوان

کلاب هاوس

221 بازدید | 28 پست

واقعا تو این کرونا، اسارت خانگی میشه عذاب 

حتی تنهاترین تفریح ساده پاساژگردی هم موند رو دلم، 

کلاب هاوس رو دانلود کردم که چندتا دوست و رفیق پیدا کنم اما 

اونجا همه تحصیلات دکتری و .. شغلهای خفن و ظاهر و شمایل های فوق شیک و طرز صحبت کردنشون خیلی افه ای و با ناز و ادا 

تو رووم های همسریابیشم که همه مردا اون دخترای قرتی رو انتخاب میکنن، 

ما ساده ظاهرها باید بریم کجا؟ 🤕

بعد یه سری مردای ساده تر از خودمون بهم درخواست میدادن 😓

از صبح تا شب تو رووم های فرهنگی، روانشناسی، آموزش زبانش میبودم و انکار نمیکنم که خیلی چیزا یاد گرفتم، این همه دورهمی و تعاملی که هیچ وقت نداشتم، میشه گفت واسم خوب بود 

اما 

فهمیدم که چقدر سادم، چه تو رفتارم، دانشم، لباسم، وضع مالی و شغلیم، 

بعد انتظار داشتم یه پسر همه چی تموم هم بیاد باهام اشنا شه 😢

دلم خیلی گرفت، مثل این می مونه که پولت کم باشه و بخوای غذای آنچنانی سفارش بدی 😔😞

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ولی یچیزی هم تجربه ثابت کرده هیچوقت آدما رو از روی ظاهرشون قضاوت نکن و تو ذهن خودت بزرگشون نکن ممکنه ...

آره درست گفتی عزیزم. این رو خیلی ها بهم میگن، 

من متاسفانه خیلی ظاهربینم و کمالگرا، 

آره درست گفتی عزیزم. این رو خیلی ها بهم میگن،  من متاسفانه خیلی ظاهربینم و کمالگرا،

بخدا اگ الان عکسای منو ببینی میگی وای چ دختر مغرور وخوسگلی چقد دورش شلوغه حالا فلان بمان ولی درصورتیکه ک از درون نابودم و خورد

اره ولی چقدر تفاوت زیاد بود این واسم خیلی ناراحت کننده بود 

ببین برا چی ناراحت کننده باشه 

منم مثل توام میگن چقدر راست حرف میزنی یکم با نازو ادا حرف بزن عشوه بیا ولی من میگم نه ! من دوست ندارم نقش بازی کنم من انتخاب کردم ک خودم باشم اون چیزی ک خودم دوست دارم باشم نه چیزی ک بقیه بپسندن! مسلما اگ ادا در بیارم میشم یه ادم فیک ک ارزشش پایینه 

من متفاوتم من فرق دارم با بقیه و این گاها باعث بالا رفتن غرورم میشه چون من هرر کسی نیستم من خودمم اورجینال با اصالت واقعی!!! و همین باعث شده مورد توجه واقع شم و همه میگن عسل ادم خاصیه و با هر چیزی نمیسازه و هر کسی نیست 

عسل عجیبه،متفاوته، شبیه ما نیست ! 

رازش خود واقعی بودنه همش حقیقت بود 

کار جنون ما به تماشا کشیده است پس تو هم بیا که تماشای ما کنی...🖤
ببین برا چی ناراحت کننده باشه  منم مثل توام میگن چقدر راست حرف میزنی یکم با نازو ادا حرف بزن ع ...

چقدر عالی عزیزم 

کاش منم بتونم مثل شما به خودم افتخار کنم 

این کمالگرایی وحشتناکه