2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی واقعا اگر استخاره بد بیاد .نباید رفت خواستگاری 

اره ما انجامش میدم و اعتقاد داریم 

بد میاد کنسل میشه 

خوب باشه خب ادامه میدیم

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍 
نمیدونم والا ما تا حالا استخاره نکردیم تا حالا .

هر چی خیره برات پیش بیاد ایشالله⁦❤️⁩⁦❤️⁩

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍 

من با یکی بودم ازدواجی بود از همون اول بعد فال حافظ که میگرفتم چندبار همش بد درمیومد میگفت تا دیر نشده ولش کن من باور نکردم ولی بعدش ضربه بدی ازش خوردم با دلشکستگی جدا شدم. 

دروغ محضه....هرکیو دیدم استخاره کرده خلافش درومد

نمونه اش دختر داییم، استخاره اش عالی شد، یک ماه بعد عقد جدا شد به دلیل خساست، دست بزن، اعتیاد و شکاکی 😐😐😐😐یعنی همه بدبختی های دنیا رو باهم داشت

من با یکی بودم ازدواجی بود از همون اول بعد فال حافظ که میگرفتم چندبار همش بد درمیومد میگفت تا دیر نش ...

یکی به معرفی یه بنده خدایی از خواهرم واسه پسرش خواستگاری کرده البته هنوز نه خواهرم و دیده نه خونمون اومده . قرار بود که یک ماه دیگه تازه قرار بزاریم که دختر و پسر همدیگر و ببینن .حالا مادر پسره به اونی که معرفی کرده گفته استخاره کرده بد اومده .

یکی به معرفی یه بنده خدایی از خواهرم واسه پسرش خواستگاری کرده البته هنوز نه خواهرم و دیده نه خونمون ...

حالا یا واقعا استخاره کرده یا یه مشکلی داشته نخواسته بگه بیخیالش. معرفی همینه 

دروغ محضه....هرکیو دیدم استخاره کرده خلافش درومد نمونه اش دختر داییم، استخاره اش عالی شد، یک ماه بع ...

من میگم تا آدم عقل و فهم داره چرا باید استخاره کرد .البته واسه کار بد نیست .اما برای ازدواج خوب طرف چشماش و قشنگ باز کنه تصمیم درست بگیره چرا استخاره کنه

باور کن استخاره تو همه موارد دروغه ...ثابت شده بهم 

نمیدونم ما فامیلی تا حالا برای ازدواجامون هیچ کدوم استخاره نکردیم .خدا رو شکر هیچ کدوم هم به مشکل بر نخوردیم .