2777
2789
عنوان

بیاید بین من و مادرشوهرم داوری کنید

1521 بازدید | 102 پست

من تازه زایمان کردم روزای اول بعد ترخیصم یه سری اتفاق افتاد. بعد ۲۰ روز هنوز ذهنم درگیرشه و نمیتونم زندگیمو کنم. به نظر شما حق با کی بود؟ شوهرم زیر بار نمیره که اون مقصر بود.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

به نظرم حق با بقال سر کوچه بود 😑😑😑

مرسی که انقدر به علم غیب ما باور دارید

لعنت به جایی که تو تفکر مردمش هر کی رشته تجربی یا ریاضی نیست خنگه 😫🥺تا وقتی کارای دیگران آسیبی بهت نمیزنه حق دخالت نداری 🙃😉 / نظراتم شاید از نظر شما درست نباشه که منطقیه پس لطفا توهین نکنید 😇😁 / یه بلیط قطار و رفتن از پیش ماگل ها یکی از نیاز های واقعیمه 🍗/ عاشق این ایموجیم 🙂 معلوم نیس خوشحاله، ناراحته، دوست داره، میخواد بکشتت 😆😂  خیلی خوب میشه اگه یه سری بفهمن لازم نیست برای اختلاف سلیقه به کسی توهین کنی 😒😑 

من که مرخص شدم اودمدم خونه عصرش هرکار کردم یه قطره هم شیر نداشتم. بچه هم گشنه بود، دیگه شوهرمو فرستادم شیر خشک خرید. بعد بهش شیر خشک دادن تاشب‌. مامانم و بابام خونمون بودن با مادرشوهرم

قضیه رو نمیگی ...تازه اول بین تو مادر شوهرت بود الان شوهرت 

اینجوری که من اصلا نمیتونم

ی روز اینجا با دل شکسته رو تخت بیمارستان و خسته از دنیا نوشتم دلم روشنه ❤به زودی منم مادر میشم .👪 وووو الان مامان یه گل دختر بهارییم 🥰🥰همون که امید زندگیه منو باباشه ... دیدید گفتم دلم روشنه🤗😍😍😍😍
انصافا حق با خواهرشوهرته

دخترخاله همساده جاری بزرگش که نوهه عمشونه بیشتر حق داشت 

ی روز اینجا با دل شکسته رو تخت بیمارستان و خسته از دنیا نوشتم دلم روشنه ❤به زودی منم مادر میشم .👪 وووو الان مامان یه گل دختر بهارییم 🥰🥰همون که امید زندگیه منو باباشه ... دیدید گفتم دلم روشنه🤗😍😍😍😍