2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون الان خوابیده..توبااین تصویرسازیاداری اعصاب خودتوبه هم میریزی..اعصابت که به هم بریزه میزنه به معدت..معدت عصبی میشه میزنه به رودت..رودت روی گوارش تاثیرمیذاره..گوارش وخوردوخوراک روی سیستم ایمنی وعصبی بدن..اونوقت هزارجوردردومرض پس میندازی واسه فکرکردن به یه چیزبیخود

میخوام تمام دعواهاشو فراموش کنم با دید مثبت بهش نگاه کنم نمیتونم شوهرم چپ میره راست میاد میگه ببین چقد به مادرشوهرش احترام میزاره  نشسته بودیم فیلم هندی نگاه میکردیم دختره داشت شوهرشو راضی میکرد که باخونوادش اشتی کنه حالا ده دفعه شوهرم به من میگه یاد بگیر حالا تو دوسال فقط یه دفعه با مامانش تند حرف زدم گفتم به بچه چهار ماهم ماست موسیر نده اون ده ها بار دعوا کرده هیچ همش اینو مبکوبه توسرم

تازه ازعوارض ودرداش برات نگفتم..اگه میدونستی تفکراتت چقدرانرژی دارن وایه یه لحظه هم که شده فکرمنفی ن ...

همش به خودم میگم ارزش نداره بخواب ول خوابم نمیبره یه شب بچم زود خوابید خودم نمیتونم بخوابم😭

حرصم درمیاد شوهرم منو دشمن مامانش میبینه واون خیر خواه من هر چقدم دعوا میکنه حرف بارم میکنه این میگیره رو دلسوزی حالا من یه حرف زدم هی میگه بی احترامی کردی میگه اگ مامانم تو روت نگاه کرد دروغ گف بگو باشه  حق نداری جوابشو بدی میگه زمین وزمان باهم شده به بزرگتر از خودت چیزی نگو

حرصم درمیاد شوهرم منو دشمن مامانش میبینه واون خیر خواه من هر چقدم دعوا میکنه حرف بارم میکنه این میگی ...

عزیز در این مورد نمی تونی کاری کنی

مگه اینکه خودت شوهرت روزی متوجه بشه حق با کیه 

تو هم بگو باشه 

و همینطور رو خودت کار کن که چه حرف شوهرت چه رفتار مادرش و عکس العمل و پشتیبانی بعد شوهرت از اون، ناراحتت نکنه 

و همچنین سعی کن کمتر دچار فرسایش باهاشون بشی 

رفتاری ازشون می بینی تا جایی که امکانش هست حرفی نزن و نادیده بگیر 

من خیلی موقع ها میخوام یه چیزی بگم میگم ولش کن میگذره میره

عزیز در این مورد نمی تونی کاری کنی مگه اینکه خودت شوهرت روزی متوجه بشه حق با کیه  تو هم بگو ب ...

الان دیگه برام مهم نیست رفتارش اگه خیلی حرفش اذیتم کرد جوابشو میدم وگرنه فراموشش میکنم