2777
2789
عنوان

بد دلی و شک به همسر

124 بازدید | 8 پست

سلام خانما خواهش ازتون میخوام خواهرانه کمکم  کنین نیاز به راهنماییتون دارم من ی ماهه  زایمان کردم با اینکه زایمان راحتی داشتم ولی بعدش بخاطر مصرف مسکن که تو کلیه هام رسوب شده بود بستری شدم و ی هفته از بچم دور بودم و بستری شدم تا کراتینه خونم پایین اومد دیگه سختیا که کشیدم بعدش بماند حالا انگار همش به شوهرم شک دارم هستین بقیش بگم؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودش اومد گفت. گفتش ی مشتری زنش ک ازش جنس برده دوباره بهش سفارش داده بعدا گفته ولی پول ندارم فلان رب خریدم و ابلیمو اینا همسرم فکر کرده از این خانوماس ک چیزای خونگی میفروشه گفته خب تبلیغ کنین 

اونم گفته من امثال تورو میشناسم تو منظورت چیز دیگس و فلان بعدا همسرم همرو بهم گفت من ناراحت شدم گفتم تو چیکار داری گفت بی منظور بوده بخدا وگرنه که بهت نمی گفتم فلان الان من خونه مامانم اون خونه مادرش جون شبا اینجا راحت نیست بخوابه کلا از اول ازدواجمون نمیاد حالا تا دیر سین میکنه یا وسط چت میره همش فکرم میره پیش اون زنه خ داغونم

من هم پنج ماه و نيمه كه زايمان كردم و از وقتي كه زايمان كردم به همسرم بدبين شدم ، همش بهش شك دارم 

حتي وقتي با خواهر خودم صحبت ميكنه، منم هيچي ازش نديدم

در حاليكه تا قبل از زايمانم كاملا بهش اعتماد داشتم و عاشقش بودم

الان همش بهش شك دارم و همين باعث شده سرد بشم نسبت بهش ، داره برام مشكل ساز ميشه اين موضوع 

فكر ميكنم به افسردگي بعد از زايمانم مربوط ميشه اين حالم

شما هم بد به دلت راه نده ، بدون كه از اثرات زايمانه ، نذار اين حس شك در شما موندگار بشه