taraaneeh مدیر عضویت: 1399/07/04 تعداد پست: 144 عنوان چالش چاقی | مشاهده متن کامل بحث + 213 بازدید | 23 پست سلام بچه ها کسی اینجا هست پایه باشه و زیرش نزنه باهم وزن اضاف کنیم ؟ من میخوام ۷کیلو اضاف کنم تا آبان و راستی لطفا اگه راهکار و تجربه ای دارید بگید (جز راسیپ و عرق یونجه و مولتی ویتامین و سانستول و مخمر آبجو و....) همه رو امتحان کردم بی فایدس 1400/06/30 | 23:02 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
زیباااااارو عضویت: 1400/04/19 تعداد پست: 4459 نه استخون بندیم کوچیکه ۶۰ بشم بد میشه من ۵۵ هم بشم راضیم😂😂 میشی بابا یکم تلاش کن من ۵۳ام دوس دارم کم کنم بشم ۴۸😂😐
taraaneeh مدیر استارتر عضویت: 1399/07/04 تعداد پست: 144 میشی بابا یکم تلاش کن من ۵۳ام دوس دارم کم کنم بشم ۴۸😂😐 نه بابا لاغری زیادم خوب نیس پوستو هم خراب میکنهولی اگه خیلی دوس داری لاغر شی دکتر به مامانم پودر لیپو اسلیم داده بود نیم ساعت قبل غذا میخوردپوستش اصلا خراب نشه خوبم جواب داد قیمتشم زیاد نیس حدود ۱۵۰
زیباااااارو عضویت: 1400/04/19 تعداد پست: 4459 نه بابا لاغری زیادم خوب نیس پوستو هم خراب میکنه ولی اگه خیلی دوس داری لاغر شی دکتر به مامانم پودر ل ... چیکار میکنه این پودره ؟؟از کجا بخرم
taraaneeh مدیر استارتر عضویت: 1399/07/04 تعداد پست: 144 چیکار میکنه این پودره ؟؟ از کجا بخرم داروخونه ها دارن عزیزمویتامین های و چیزای ضروری بدنو داره باعث میشه وقتی وزن کم میکنی بدنت کمبود ویتامین و اینچیزا نداشته باشهاشتها رو هم کم میکنه یکم
زیباااااارو عضویت: 1400/04/19 تعداد پست: 4459 داروخونه ها دارن عزیزم ویتامین های و چیزای ضروری بدنو داره باعث میشه وقتی وزن کم میکنی بدنت کمبود و ... اخه میگن لاغر میشی باهاش درسته مادر شما وزن کم کرد ؟؟
taraaneeh مدیر استارتر عضویت: 1399/07/04 تعداد پست: 144 اخه میگن لاغر میشی باهاش درسته مادر شما وزن کم کرد ؟؟ آره وزن کم کرد
frht عضویت: 1400/03/19 تعداد پست: 487 نه بابا لاغری زیادم خوب نیس پوستو هم خراب میکنه ولی اگه خیلی دوس داری لاغر شی دکتر به مامانم پودر ل ... سلام عزیزم چاق شدی؟
رهاااااااا76 عضویت: 1402/02/25 تعداد پست: 1013 اگه میتونستم بخورم که اینهمه سال لاغر نبودم :( البته غذا هم میخورما ولی نمیدونم کجام میره واقعا گلم قرص جی فست رو امتحان کنمنم همه ی اینایی ک گفتی رو امتحان کردم فایده تداشت و همش پف و ورم بودبااین قرص ۸ کیلو اضافه کردم از ۵۳ ب ۶۱ رسیدم هیچ عوارضی هم نداشته براماشتها اوره و جذب رو میبره بالا