2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوراکی بده نره    

جایی نمیره که طفلک 😁😁😁

میگه اونا اصلا نیستن که 

مشکلش اینه که میگه اونا را دوسشون داره!!!

ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷
عادی عزیزم پسر منم اینطوریه 6 یا 7 سالش بشه بهتر میشه 

خدا کنه،واقعا بعضی وقتا به سرم میزنه بزارم برم،چون با شوهرم زندگی خوبی ندارم فقط بخاطر بچس موندم اونم وقتی اینجوری کنه...

حساس نیستم بخدا حسودم نیستم خب محبت که زوری نیست ولی آخه چرا باید به ما بگه دوستون ندارم

نمیشه قضاوت کرد تا ادم نبینه محبتا به چه صورته، کاری هم با حسش به خانواده ها ندارم ولی اینکه به خود شما میگه دوست ندارم و بابا رو دوس دارم بنظرم شوهرتون مقصره یجای کار میلنگه توی برخورد یا تربیتش. 

حساس نیستم بخدا حسودم نیستم خب محبت که زوری نیست ولی آخه چرا باید به ما بگه دوستون ندارم

عزیزم ۳ سالشه ها!

تو خودت چیزی از احساسات و خاطرات ۳ سالگیت یادته که از اون طفلی انتظار داری؟

دوستت دارم به اندازه بغض قناری... خیال نکنی کمه ها...قناری بغض کنه میمیره...❤💍A
نمیشه قضاوت کرد تا ادم نبینه محبتا به چه صورته، کاری هم با حسش به خانواده ها ندارم ولی اینکه به خود ...

بله متاسفانه روی خوش نشون میده در برابر اینکاراش،البته بهش تذکر دادم خودشو جمع و جور کرد یکم،کاش میمرد تا خلاص میشدم از دستش

دلبستگی بچه ها با بزرگتر شدنشون عوض میشه. دختر مناز قبل دو سالگی تا یکم بعد سه سالگی خیلی به همسرم و خانوادش وابسته شده بود البته اونا بهش واقعا توجه و محبت میکردن ولی الان که هفت سالشه با مامانم بیشتر جوره با هم دوستن

احیانا کسی بهش این حرفا رو القا نکرده؟؟ 

مثلا بهش بگن ما فقط دوستت داریم فلانیا تو رو دوست ندارن و...؟ که بچه تحت تاثیر اون حرفا تو روی شما و خانواده تون بایسته؟ 

اگر  فرضیه اول رده خب شاید چون زیادی لوسش کرده شوهرتون و حتی به خواسته های غیرمنطقی بچه نه نگفته بچه طرف اونه

برای جلب بچه ها یه تکنیک خوب بازیه

بچه ها خیلی زود جلب کسی میشن که بیشتر باهاشون بازی کنه و دل به دل دنیای کودکیشون بده

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️