2777
2789
میدانی؟ گاهی هستم....اما نیستم! گاهی نگاه می کنم....اما نمی بینم! گاهی در میان ازدحام....حرف ها رو می شنوم....اما مغز فرمان نمیدهد... و برداشتی نمی کنم از اصوات! گاهی فقط یک صدا می شنوم...گاهی حضوری را حس میکنم... حضوری غیر ملموس. به بی وزنی و شتاب دچارم....اما غیر این دوست ندارم! من...... زآن خودم........چنان که هستم......هستم
خدای من ، همه مردم شکر نعمت های تو را می کنند، اما من شکر بودنت ، خدایا تو نعمت منی .خدا جون بابت همه چیز ممنونم
چطوری مامان ترانه نوشته های خودته

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از بس همه مسگم این ترانه پسره ، خستم کزردن دیگه نمیام نی نی سات اینجوری کنن
خدای من ، همه مردم شکر نعمت های تو را می کنند، اما من شکر بودنت ، خدایا تو نعمت منی .خدا جون بابت همه چیز ممنونم
ناراحت نشی ولی تقصیر خودته بد جوری شروع کردی حالام طوری نیست یه مدت بگذره فراموش میکنن

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

:(
تو آمدی و خدا خواست پسرم باشی،
وبهترین غزلِ توی دفترم باشی،
تو آمدی وخدا خواست از همان اول،
تمامِ دلخوشی روزِ آخرم باشی،

تمامِ زندگی من و همنفسم 7 آبان 92 چشممون و روشن کرد، خدایا شکرتتتتت
نه حرصم در امد اون روز ندیدی چیکار کردن با سارا به خاطر فروش وسایل دسته دوم نی نی
دیگه حالا گذشت اما سعی میکنم خیلی کمتر بیام اولش فکر کردم خیلی جالبه اینجا شوخی کنم بخندیم کلا دختر شیطونی هستم اما به کسی کاری ندارم مزاحم کسی نشدم
ناراحت نباش عادی میشه برات در ضمن منم با لباس کهنه فروشی مخالفم

نمونه اش بهارک کاشکی دل نمسوزوندم واسه همچین شخصیتی یادش رفته بابا سینا چیکارش کرده بود من از بهارک طرفداری کردم همین اما جواب منو اینجوری داد
من نگفتم من موافقم فریبا جون من از حرف بعضی ها لجم گرفت که گفتن شرت و ........... دست دومم بیار بزار فروش
تو اون روز که مامان مهسا امد کلی منو دعوا کرد تو کلی تیکه انداختی به من ،گفتی آی گفتی، بهم یادمه اما ناراحت نمیشم بخدا ولی گفتن اینکه شرت دسته دوم و .........
فریباااااااااااااااااا واوووووووووووووووووووووووو یه چیزی خیلی جالب؟