2777
2789
عنوان

خانم های ک شهر غریب هستند بیاین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 943 بازدید | 50 پست
دعا کن منم عادت کنم

مطمئن باش 

انسان بنذه عادته 

فقط بیکار نشین تو خونه 

اکر خواهر داری تلفنی باهاش حرف بزن روزها تا شارژ بشی 

زنداداش و خواهرشوهر نه 

اونا انرژی آدم را میگیرن 😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا؟

الان فامیل خودم فامیل شوهرم همه هستن تکون میخوری زیر نظرشونی نمیری خونشون میگن نیومدن میری میگن اومد خورد رفت مهمونی ندا  خسته شدم دیگه اولا که مادرم بود دوست نداشتم برم شهرغریب حالا که نیست منم نمیخوام بمونم تو شهرخودم

منم غریبم اینجا ۱۵ ساله 😞گاهی خوبم و یادم میره اما گاهی که دلتنگ و تنها باشم خودم و شوهرمو به فحش و نفرین میبندم که چرا اومدن به غربت رو قبول کردم به هر حال سخته امیدوارم یه روزی بتونم برم پیش خانوادم زندگی کنم برای شما هم آرزوم خوشبختی و دل خوش داشتنه

خدای بزرگ میدونم همیشه حاضر و ناظری اما غفلت های گهگاه منو ندیده بگیر و خودت هوامو داشته باش .وامیدوارم کمکم کنی تو دلیلم رو صحیح و سالم بغل بگیرم
الان فامیل خودم فامیل شوهرم همه هستن تکون میخوری زیر نظرشونی نمیری خونشون میگن نیومدن میری میگن اومد ...

ای بابا

سعی کن یواش یواش اون جوری زندگی کن که خودت دلت میخاد

ازمیان دردها،آنهایی که گفته نشدند مارا پیر کردند💔https://eitaa.com/hanacandlelight

از همدان اومدم پرند 

وای استارتر من سه ساله اومدم همدان و غریبم و کسی رو همدان نداریم.  بدت نیاد ولی بعد سه سال هنوز عادت نکردم و از همدان متنفرم و ۶ ساعت تا شهر خودمون فاصله هست. منم شوهرم تنهایی اومد خونه پسند کرد و دو سال فرهنگیان زندگی کردم . یک همکف وحشتناک با کلی سوسک و مورچه و بوی فاضلاب. من اونجا زایمان کردم و افسردگی گرفتم بالاخره بعد دوسال که نزدیک بود دیوانه بشم با کلی قرض و فروش طلا خونه خریدم و این خونه که کاملا به دل خودمه تا حدودی حالم رو خوب کرد. ازونجا برو چون خونه بد آدم رو مريض میکنه. برو هرچه زودتر.من الان سه ساله شهر شما زندگی میکنم ولی هنوزم غریبم مثل روز اول.

هرکسی خود داند و خدای دلش که چه دردیست کجای دلش. لطفا برای حل مشکلات خانواده م  دعا کنید.