2777
2789
عنوان

تخمک گذاری

217 بازدید | 21 پست

من تنبلی تخمدان دارم ولی شدید نیست این ماه گلوکوفاژ میخورم، دیروز روز دوازدهم پریودیم بود درد تخمدان وزیر شکم داشتم با ترشح سفید وابکی نیست یجورایی کش دار . ممکنه تخمک گذاریم بود؟ تو این روزا هم اقدام داشتم 

اره عزیزم حتما بوده

خداجونم امسالم رد شد و من موندم و کلی حسرت دوباره.. ک وای اگ باز تا عید باردار نشم چی... هزار تا سوال خیال بسمه واقعا بسمه چند ساله زندگیم شده جهنم چشام ضعیف شد روحم داغون شد عیبی نداره من بازم از خودت میخام شاید دلت ب رحم بیاد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا؟ ممکنه این ماه باردار شم یعنی.. میترسم به خودم امید بدم بعد هیچی نباشه تو روزای تخمک گذاری ا ...

اقدام کن تو ی شب درمیون من خودمم ی ساله تو اقدامم ایشالا ک زود باردار شی و مث من انقد تو انتظار نباشی 

خداجونم امسالم رد شد و من موندم و کلی حسرت دوباره.. ک وای اگ باز تا عید باردار نشم چی... هزار تا سوال خیال بسمه واقعا بسمه چند ساله زندگیم شده جهنم چشام ضعیف شد روحم داغون شد عیبی نداره من بازم از خودت میخام شاید دلت ب رحم بیاد
واقعا؟ ممکنه این ماه باردار شم یعنی.. میترسم به خودم امید بدم بعد هیچی نباشه تو روزای تخمک گذاری ا ...

اره حتما میگیره البته فقط تخمک مهم نیس ک استرس اسپرم همه چی دخیله

به داروخونه فقط بگم کیت تخمک گذاری؟ قیمتش چقده وچنتا بخرم

بگو کیت تخمک مدیکور میخام ۵ تا دونه اش ۹ تومن 

حتما با ادرار دوم صبحت بزن و شب زیاد اب نخور 

ادرارت باید روشن نباشه 

تا کیت درست نشون بده

وقتی مثبت شد ۱۲ تا ۳۶ ساعت دیگه تخمک آزاد میشه حتی کیت بزنی میبینی منفی شده یعنی آزاد شده

اقدام کن تو ی شب درمیون من خودمم ی ساله تو اقدامم ایشالا ک زود باردار شی و مث من انقد تو انتظار نباش ...

والا خودم بیشتر شیش ماه اقدام داشتم اما نمیرفتم دکتر تا اینکه یه ماه پیش رفتم و گفت تنبلی داری وگلوکوفاژ داد این ماه خوردم دعا میکنم زودتر باردار شیم انتظار سخته

والا خودم بیشتر شیش ماه اقدام داشتم اما نمیرفتم دکتر تا اینکه یه ماه پیش رفتم و گفت تنبلی داری وگلوک ...

عزیزم پس حتما شوهرتم بفرس من خودم ب خوای اینک شوهرم مشکل نداره خیالم راحت بود درصورتی ک مشکل داشت بهتر زودتر برید تا خیالتون راحت بشه 

راستی ما تو تلگرام ی گروه داریم اقدامیم اگ خواسی بگو لینک بدم بیا 

منم با پریااا خانوم موافقم،خودمم چندماهه با استفاده از کیت میرم اقدام و هرماه سروقت پری میاد😔اسپرم شوهرم ضعیفه!استرسم دارم،دیگ قید بچه رو زدم😔

امضای زمان بارداری: لطفا برا سلامتی و شفای مادرم دعاکنید😔😔شاه پناهم بده🙏امصای جدید: لطفا برای سلامتی و شفای مادرم وپدرم دعاکنید😔😔خدایا کی به آرامش  میرسم؟؟ افسرده و خسته شدم، خدایا بهم رحم کن امیدم فقط تویی🤲
بگو کیت تخمک مدیکور میخام ۵ تا دونه اش ۹ تومن  حتما با ادرار دوم صبحت بزن و شب زیاد اب نخور&nb ...

یعنی بعد صبحونه با ادرار دوم؟اگه مثبت نشون داد اقدام‌کنم‌ همون روز تا روزِ بعدش؟