2777
2789

اول ازبدیاش میگم بداخلاقه به حرف مادرشه خرج مادرخواهربرادرشومیده چون بچه اوله همه کاربراشون میکنه مادرشم همش پرش میکنه و اونم دعوامیکنه و توهین میکنه به خودم وخوانوادم اگه قهر کنم برم خونه مامانم میادهمونجاازدم در خونه تکون نمیخوره دادوفریاد میکنه پولداره خیلی ولی به من نمیده میگه حاظرم بیرون بریزم پولموولی برای تو خرج نکنم وقتی دعوامیکنه لباسمو پاره میکنه...

حالاخوبیش فقط اینه خونه ماشین هرچی داره یعنی پولداره برای پسرم هرچی میخره یک روزدرمیون میزاره برم خونه مامانم نمیدونم چکارکنم به هرکی میگم میگه زندگیت خوبه شوهرت پولداره بشین زندگی توبکن ولی خوب من خیلی اذیت میشم پول که همه چیز نیست خیلی شکاک وبددله من توخونه فقط مثل کلفت کاربکنم اونم هرکاری خواست بکنه منم حق پرسیدن ندارم

غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند♡                     سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند ♡

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گور بابای پول بابا عمرت داره طرف میشه تو این زندگی

اره سنم کمه تو۱۳سالگی شوهرم دادن الان ۱۸ سالمه واقعا نمیدونم چکارکنم

غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند♡                     سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند ♡
پشتوانه مالی داری؟؟؟

اره ۳۰۰ملیون میاددستم۶ماه دیگه شایدم۲۵۰ طلاهاموفروختم ماشین ثبت نام کردم ۶ماه دیگه میان 

اره ۳۰۰ملیون میاددستم۶ماه دیگه شایدم۲۵۰ طلاهاموفروختم ماشین ثبت نام کردم ۶ماه دیگه میان 

پسرت چندسالشه؟؟؟

فقط 20 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.
پول خوشبختی نمیاره  بنظرم جدا شو  یا برو پیش مشاور  یا با خودش حرف بزن

حرف تو سرش نمیره هرچی میگم اخرش دعوامیکنه مشاورم که توروستاهستیم نمی تونیم نمیاد 

۵سالشه 

اگه شدنیه صبر کن بزرگ شه گناه داره

فقط 20 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.
منم شوهرم همینه ولی گفته درست میشه ولی چ فایده دیگ دیره دلم بدجوری سرد شده باهاش

من هنوز یکم دوستش دارم ولی خوب خیلی آزارم میده