2777
2789

از بین این رمان ها کدوم ها رو خوندین،رمان دیگه ای شبیه داستان اینا خوندین بهم بگید(داستانشون اینه که دختره عاشق پسره است ولی پسره اوایل علاقه ای به دختره نداره تا حدی اذیتش هم میکنه اخرای داستان پسر هم علاقه منده میشه)

انتخاب دوم

لب های خاموش

در حسرت اغوش تو

عشقم را نادیده نگیر

شهربازی

انتقامگر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچ کدوم نخوندم

تقریبا یک سالی میشه رمان نمیخونم و به جاش کتاب میخونم

میزی برای کار، کاری برای تخت، تختی برای خواب، خوابی برای جان، جانی برای مرگ، مرگی برای یاد، یادی برای سنگ، این بود زندگی؟!    حسین_پناهی 
بین رمان هایی خوندی قشنگترینش کدوم بود

چند سالته ؟

تو مگو همه به جنگند و ز صلح من چه آید / تو یکی نه ای هزاری تو چراغ خود برافروز / که یکی چراغ روشن ز هزار مرده بهتر/ که به است یک قد خوش ز هزار قامت کوز
چ سبکی میخونی،کدوم بیشتر دوست داشتی؟

از اینا که نمیشه آخرشو حدس زد😅

زندگی سیگاری جلد دوم انتقام آبی 

گناهکار

اسطوره 

ویانانیوز

فرشته فرشته میشود

تیمارستانی ها 

پانتومیم جلد دوم حکم کن

بین رمان هایی خوندی قشنگترینش کدوم بود

در همسایگی گوذزیلا

کی گفته من شیطونم

دو سه تا شیطون

پرسه شب 

اخرین تک شاخ

عود

خانم زبون دراز

رقص دل

رمان زیاد خوندم متأسفانه بیشتراشون اسماشون یادم نیست

میزی برای کار، کاری برای تخت، تختی برای خواب، خوابی برای جان، جانی برای مرگ، مرگی برای یاد، یادی برای سنگ، این بود زندگی؟!    حسین_پناهی 
از اینا که نمیشه آخرشو حدس زد😅 زندگی سیگاری جلد دوم انتقام آبی  گناهکار اسطوره  ویانا ...

گناهکار و اسطوره خوندم،گناهکار به نظرم متوسط بود اسطوره تا حدی دوست داشتم یه کم ابکی بود خیلی نه،تبسم خیلی دوست داشتم

در همسایگی گوذزیلا کی گفته من شیطونم دو سه تا شیطون پرسه شب  اخرین تک شاخ عود خانم زبون د ...

دوتا اولی خوندم،الان متاهلم نمیتونم این سبکیارو بخونم چون به نظرم ابکی میان