2777
2789
عنوان

زیاد علاقه ب کار ندارم

283 بازدید | 28 پست

سلام منو دوست پسرم همو خیلی دوسداریم قراره چندماه دیگ بیاد خواستگاری ازدواج کنیم من کار میکنم تو سالن همیشه خودش منو میبره میاره چون لازم دارم کار میکنم بنظرتون بعد ازدواج ازم میخواد کارکنم من زیاد خوشم نمیاد کار کنم دوس دارم بیشتر ب خونم برسم این باعث میشه هم دیگ بهم پول نده؟

دنيا پراست از آدم هايي كه يكي را دوست دارند اما با شخص ديگري زندگي ميكنند🖤

بستگی ب خودت داره

وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪ‌ﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪ‌ﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧ‌ﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽ‌ﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻‍♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽ‌ﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽ‌ﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩‍🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔

بهش ازالان بگوعزیزم کاروظیفه زن نیس هرجوردلت میخادزندگی کن🌹

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اگ خوشش نیومد چی

خودش چیکارس؟

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔

همین الان همه چی و طی کن سفت و محکم بگو دلم نمیخواد کار کنم راجب اینکه کی خونه رو مدیریت کنه حقوق و خرجی دست کی باشه صحبت کن الان بهترین موقع س بعدا نگی نگفتی😉

وای بر من تو همانی که امیدم بودی💔
همین الان همه چی و طی کن سفت و محکم بگو دلم نمیخواد کار کنم راجب اینکه کی خونه رو مدیریت کنه حقوق و ...

وای من خیلی خجالت میکشم راجب این موضوع حرف بزنم چیکار کنم

چرا دوست نداری توی اقتصاد خانواده شریک باشی؟ چرا میخوای فقط مصرف کننده محض باشی؟ یکی دیگه کار کنه شما فقط استفاده کنی؟ بجز کشورهای جهان سوم ،همه جای دنیا  زن و مرد هردوشون کار میکنن. و توی کار بیرون خونه و داخل خونه شریکن.کار کردن حال آدمو خوب میکنه و احساس مفید بودن بهت دست میده، حالا هی ب خودت برسی و بری با دوستات و خانوادت وقت بگذرونی این میشه یه زندگی مفید؟،؟؟؟

تو خداوند رویدادهای محالی🌷☘🌻❤
وای من خیلی خجالت میکشم راجب این موضوع حرف بزنم چیکار کنم

خب داری راه رو اشتباه میری عزیز من 😐 من از اول سخت گرفتم الان همه چی همونه که من میخوام تو زندگیم خیلی به آبجیم سپردم به نامزدش بگه حرف دلش و،نگفت الان باید منتظر وایسه ببینه کی بهش خرجی میده با این که میلیاردی حقوق میگیره شوهرش

وای بر من تو همانی که امیدم بودی💔
مهندس برق

خوب شکرخداکارش خوبه اگه واقعانمیتونی کارکنی بهش بگووو

چرا دوست نداری توی اقتصاد خانواده شریک باشی؟ چرا میخوای فقط مصرف کننده محض باشی؟ یکی دیگه کار کنه شم ...

عزیزم همه نمیتونن کارکنن شوهرمن خودشم مخالف کارکردن زن تواجتماع بودمنم دیدم نیازی نداریم گفتم دیگه چ بهتر🙌

خب داری راه رو اشتباه میری عزیز من 😐 من از اول سخت گرفتم الان همه چی همونه که من میخوام تو زندگیم خ ...

مثلا چطور باهاش شروع کنم چی بگم

چرا دوست نداری توی اقتصاد خانواده شریک باشی؟ چرا میخوای فقط مصرف کننده محض باشی؟ یکی دیگه کار کنه شم ...

ن اتفاقا من خیلی مواظبم کم خرج کنم اهل خوشگذرونی نیستم ولی دوست ندارم واقعا خونه داریو ترجیه میدم من خیلی زود خسته میشم جوری بهت بگم خیلی ضعیفم آلانم چون مجبورم کار میکنم