2777
2789

آیا شکمو آب میکنه؟

من قبلاً خیلی لاغر بودم و ناراحت بودم از این بابت، جدیدا پر شدم ولی متأسفانه شکم درآوردم. می‌خوام شکمم آب شه ولی خودم لاغر نشم، باشگاه هم بخاطر کرونا فعلا نیست.

دراز نشست و حلقه جواب میده به نظرتون؟

حلقه نرفتمولی میگن عالیه دراز نشستم خیلی خوبه کرانچ شکم رو هم پیشنهاد میکنم تو نت سرچ کنید ببینید

فمنیست و حامی حقوق حیوانات🙆‍♀️♂️=♀️ملتفتی😎✌هیچکس:شیطونه میگه بزن،بکش،بسوزه تر و خشک،عریض و درشت،له کنی همه رو فقط بکنی تو رشد،گنده شی بگیری دنیا رو تومشت فدایی:ما از کانون سرخ تربیت اصلاح شده با تیغ تبعیض،میگن بهترین دوست ادماست کتاب ولی فارس باشی سانسوره قصه ها..قاف:زندگی زنده رو زنده کشت..یه خدایی هست اون بالا که کمک حال ما بوده تو همه این سالا،درسته بعضی وقتا خیلی سرد میشم ولی خداروشکر یه امیدی هست پیشم 🧡🖇🌾

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هررر ورزش و فعاليتى محاااله ك جواب نده

اما مشكل اينجاست ك ما توقع معجزه داريم با دوبار ورزش كردن حلقه زدن و …

زن كه باشى ترس هاى كوچكى دارى/از كوچه هاى بلند از غروب هاى خلوت و از خيابون هاى بدون عابر ميترسى/از صداى موتور سيكلت ها و دوچرخه هايى كه بى هدف در كوچه پس كوچه ها ميچرخند ميترسى/از بوق ماشين هايى كه ظهر هاى گرم تابستون جلوى پاهات ترمز ميكنند و تو فقط چهره آدم هايى رو ميبينى كه در چشم هايشان حس نوع دوستى موج ميزند/زن كه باشى ترس هاى كوچكى دارى/ مهربانى ات دست خودت نيست/خوب ميشوى حتى با آنان كه چندان با تو خوب نبوده اند/دلرحم ميشوى حتى در مقابل آنان كه چندان رحمى به تو نداشته اند/درباره ات قضاوت ميكنند درباره هر لبخندى كه بى ريا نثار هر احمقى كرده اى/درباره زيبايى هايت كه دست خودت نبوده و نيست درباره تارهاى موهايت كه بيخيال از نگاه هاى شك آلوده ى احمق ها از روسرى بيرون ريخته اند/درياره روح و جسمت،درياره تو و زن بودنت،عشقت،قضاوت ميكنند.
ممنون عزیزم شما خودتون دراز نشست تجربه داشتی؟

بله خوبه ولی زمان میبره

فمنیست و حامی حقوق حیوانات🙆‍♀️♂️=♀️ملتفتی😎✌هیچکس:شیطونه میگه بزن،بکش،بسوزه تر و خشک،عریض و درشت،له کنی همه رو فقط بکنی تو رشد،گنده شی بگیری دنیا رو تومشت فدایی:ما از کانون سرخ تربیت اصلاح شده با تیغ تبعیض،میگن بهترین دوست ادماست کتاب ولی فارس باشی سانسوره قصه ها..قاف:زندگی زنده رو زنده کشت..یه خدایی هست اون بالا که کمک حال ما بوده تو همه این سالا،درسته بعضی وقتا خیلی سرد میشم ولی خداروشکر یه امیدی هست پیشم 🧡🖇🌾
مثلا هر روز چند تا برم خوبه؟ 

۲۰ تا