2777
2789
عنوان

نظرسنجی بارداری

83 بازدید | 6 پست

دوستان ببخشید یه نظرسنجی بدید لطفا من برج ۵یعنی مردادماه ١٢فکرمیکنم پریودشدم اونم بخاطر مصرف قرص اورژانسی واز اونموقع تاالان هنوز پریود نشدم من همیشه هرماه پریودمیشدم فقط تاریخ پریودیم نامنظمه ولی حتماپریودمیشدم اینبار٢باربی بی چک زدم منفی بود وهمینطور ازمایش خون دادم منفی شد 

ایاممکنه حاملگی خارج ازرحم باشه ومشخص نشه؟

لطفا راهنمایی کنید دارم ازاسترس میمیرم ک نکنه مشکل ساز باشه 

دکترهم رفتم یسری چکاپ دادم نرمال بودهمه چی

ن بابا همش عوارض قرص اورژانسیه

در این دنیا دلی بی غم نباشد...اللهم صلی علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم...دوست عزیزم ک امضامو میخونی اگه دوست داشتی ی صلوات برای سلامتی امام زمانمون بفرست ❤️❤️

عوارض قرصه 

منم خورده بودم انقدر نامنظم شده بود که حدودا ۲۰ روزم عقب مینداختم 

پس برا چی‌میگن عین اسمارتیز قرص اورژانسی نخورید بحاطر همینه دیگه 

یکسال میکشه تا بدن و رحم به حالت طبیعیش برگرده 

رازیانه بخر هر روز دو لیوان دم کن بخور منظم‌میشی البته اگه کیست و تنبلی نداریا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عوارض قرصه  منم خورده بودم انقدر نامنظم شده بود که حدودا ۲۰ روزم عقب مینداختم  پس برا چی ...

اخه من قبلاهم استفاده کردم ولی هیچ موقعه اینجوری نبودم اینبارخیلی دیرکرده پریودم از یکماه خیلی بیشترگذشته 

عزیزم قرص اورژانسی کلا اختلال ایجاد میکنه تو عادت ماهیانه ت،بعدم اورژانسی رو فقط سالی دوسه بار میشه ...

من ١سال وچندماهه عروسی کردم ازاونموقع تاالان اولین باره قرص اورژانسی خوردم بعدازعروسیم😢

من ١سال وچندماهه عروسی کردم ازاونموقع تاالان اولین باره قرص اورژانسی خوردم بعدازعروسیم😢

خب دیگه سعی کن نخوری،،،مطمئن ترین و راحت ترین روش جلوگیری کاندومه نه واسه زن مشکلی ایجاد میکنه نه واسه مرد خیلی از روشای دیگه بهتره،قرص عوارض داره نخوردیگه

🎀لحظه شماری برای لمس دستات🎀