2777
2789

لطفا فقط کسایی ببان که داشتن و درمان شدن و یا دارن.

نیاین بپرسید وای چیه چجوریه

میخوام بیینم چیکتر کردید درمان شدید 

من همزمان ۲تا ویروسو با هم دارم

ولی زگیل ندارم و فقط آزمایش مثبت شد تایپ ۶۹

ولی تبخال حدودا هر ماه بعد یا قبل پریودی میزنم ولی اصلا و ابدا اذیت نمیشم.فوق العتده کوچیکه و شاید کمی خارش داشته باشه.

مممون میشم اگه راهکار دارید یا خودتون انجام دادید نتیجه گرفتید بهم بگین

میترسم چون ۲تا ویروس گرفتم بدنم نتونه اچ پی وی دفع کنه

چون تبخال میدونم خطرناک نیست فقط بار روانیش زیاده اونم همون اوایل که میزنی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ی پیج ماما بهت میدم دنبال کن به سوالات جواب میده تو پیج هم کلی چیز مفیدع

تلگرامم اگہ دارہ بدہ لطفا من اینستا ندارم

با افتخار میگم خادم مجازی حرم امام رضا ع ھستم مشھد زندگی نمیکنم اما با مسول ختم حرم در ارتباطم و ختمارو اینجا میزارم تا با دلایہ پاکتون بخونید و حاجت بگیرید و دلتون شاد شہ و اینطوری منم شادم لطفا برای من و ھمہ مریضا دعا کنید شفا بخایید واسہ بیمارا، بچہ بخایید واسہ منتظرا،پول بخایید واسہ ندارا، خونہ بخایید واسہ مستاجرا و خوشبختی بخایید برای ھمہ اول برای ھمہ بخایید از تہ دل، بہ خدا قسم خودش دعاتونو مستجاب میکنہ و بھترینارو بہ خودتون میدہ عزیزان ذکر و قرآن خوندن زندگی رو تغییر میدہ یہ تغییر قشنگ امتحان کنید ضرر نمیکنید من تجربہ دارم کہ میگم الھی ھر چی از خدا میخایین بھتون بدہ البتہ اگہ بہ صلاحتونہ و وقتش رسیدہ التماس دعا دوستایہ گلم

من ۲ ۳ ماه پیش یه عالمه جوش سرسفید بشدت دردناک زدم خیلیم چسبیده به هم نبودن اطراف مقعدم بود یه ۳ ۴تاشم تا نزدیک واژنمم رسیده بود 

دکتر رفتم گفت معلوم نیس تبخاله زگیله چیه دارو داد گفت اگه تا یه هفته خوب نشدی بیا 

بعد ۳-۴ روز خشک شدن خوب شدن و تا الانم نزدم ولی هنوزم میترسم برگردن 

شما که تجربشو داری شبیه من بودی؟

اوایل ازدواجم گرفتم شدید رفتم دکتر دارو وژل داد خوب شدم اسم داروهایادم نیس

خوش به حالت پس اون تایم زدی دیگه نزدی.واسه من هرماه میرنه لعنتی.

اذیت کننده نیست ها ولی خوب هی پیش خودم میگم چرا هی باید بزنه