2777
2789
عنوان

بچه خواهرم چهار سالشه ولی هنوز نمیتونه جمله بندی کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 168 بازدید | 23 پست
متاسفانه به خاطر شرایط کرونا رفت و امد ندارن. از ما هم دورن .کارشون هم هر دو با همسرشون توی بیمارستا ...

شروع کنن شعر یادش دادن و بخوان که تکرار کنه تیکه تیکه تا حفظ بشه.

سوره قرآن یا هر حفظ کردنی دیگه ای.

باید وقت بذارن براش.

وقتی یه چیزی میخواد اول گوش بدت بعد جمله رو درست بگن بعد از بچه بخوان جمله درست رو تکرار کنه تا اون وسیله رو بهش بدن. فقط اعصاب به خرج بدن وگرنه بچه استرس میگیره.

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    
مهد کودک رفته که مجبور بشه با سایرین ارتباط بگیره و نیازهاشو بگه؟ وقتی همیشه مادر پیشش هست ترجمه می ...

نه عزیز . طفل معصوم فکر کنم تا الان از نزدیک ده تا بچه هم ندیده باشه .نصف روزو هم پدر بزرگ و مادربزرگش ازش نگهداری میکنن. اونا هم که روحیاتشون با روحیات بچه متفاوته اصول ارتباط با بچه تو دنیای مدرنم که بلد نیستن بنده خداها. به خاطر کرونا هم که نمیتونه بچشو بذاره مهد. خصوصا که خودشون توبیمارستان دارن از نزدیک فاجعه کرونارو میبینن

و هرکه بر خدا توکل کند همانا او برایش کافیست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شروع کنن شعر یادش دادن و بخوان که تکرار کنه تیکه تیکه تا حفظ بشه. سوره قرآن یا هر حفظ کردنی دیگه ای ...

مشکل امروز اکثر خانواده هاست .برای گذران زندگی هم مرد و هم زن مجبورن شاغل باشن و فرصت و توان کمتری برای رسیدگی به بچه ها دارن.بازخوردش میشه تربیت بچه های گوشه گیر و درون گرا که دوستشون گوشی موبایله و تبلت و فضای سرد مجازی. وقتی بچگی خودم یادم میاد وااقعا دلم به حال  بچه های نسل جدید میسوزه. هرچند ما هم تو دوران کودکی کمبودایی رو داشتیم ولی حداقل جوری بود که از نظر ارتباطی الان خلاء زیادی تو وجودمون حس نمیکنیم

خیلیادنتیجه گرفتن اونم خام

البته عزیزم خامش به خاطر بیماری سالمونلا که اکثر پرنده ها رو درگیر میکنه و عامل حصبه در انسان هست میتونه مخصوصا توی بچه ها خطرناک باشه به خاطر همین گفته میشه دسر هایی که توش تخم مرغ خام استفاده میشه مصرف نشن. ولی پخته شو حتما به خواهرم پیشنهاد میکنم ممنونم از راهنماییت

اگه میخوای درخواست دوستی بهت بدم شمارمو بذارم که داخل واتساپ  راهنمایی کنم،چه تمرین هایی انجام ...

شیوا جان ممنونم از راهنماییت و حسن نیتت اگه برات مقدور بود و فرصت کردی خیلی مختصر همینجا توضیح بده . بازم ممنون گلم

شیوا جان ممنونم از راهنماییت و حسن نیتت اگه برات مقدور بود و فرصت کردی خیلی مختصر همینجا توضیح بده . ...

خواهش میکنم،ببین اول اینکه دایره لغاتش رو بالا ببرین،مثلا با نشان دادن اشیا یا فلش کارت،بعد اینکه این لغات باید تثبیت بشن داخل ذهنش.تو مرحله اول شما میگین و بچه تکرار میکنه تو مرحله دوم شما فقط میپرسی این چیه؟و بچه باید بتونه حفظ بگه.بعد اینکه جملات دو کلمه ای دارای فعل و فاعل باید بلد باشه.مثلا مامان بیا،آب بده و...،بعد میرسیم جملات سه کلمه ای که اولین فعلی که کار میشه فعل کردن هست.که اول با شکل با بچه کار میکنیم.مثلا این جمله رو با شکل نشون بده مامان الو کرد،بابا توپ بازی کرد،نی نی بوس کرد.تو مرحله بعد فعل کرد به سمت خودش اشاره داره مثلا من توپ بازی کردم،من بوس کردم.بعد باید بتونه یه احوال پرسی ساده بلد باشه.این مکالمه رو ببین:سلام....سلام.

خوبی؟خوبم،مرسی.

چه خبر؟سلامتی.

بعد افعال شستن،خوردن،زدن و..چندتای دیگه یادم نمیاد کار شه.البته یه چیزی که این فعل ها باید فعل مثبت،منفی امر کار شه.در زمان های گذشته ،حال ،آینده.بعدش داستان کوتاه و حروف اضافه.

اگه گفتار درمانگر داره که ساعت بیشتری براش بگیره چون گفتید مادرش وقت نداره باهاش کار کنه،البته من بچمو توی همین دروان کرونا بردم گفتار درمانی اونم داخل درمانگاه

خواهش میکنم،ببین اول اینکه دایره لغاتش رو بالا ببرین،مثلا با نشان دادن اشیا یا فلش کارت،بعد اینکه ای ...

ازت ممنووونممم عزیزم عالی بود . مطمینا تجربیات دیگران که نتیجه داده خیلی میتونه موثر باشه مطالبتو کپی کردم فرستادم عزیز مهربون