2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مادرم قند داره و زخماش دیر خوب میشه . میره دکتر پماد و دارو میده زودتر خوب شه

بنویسید که این مرده به عشق - بر سر قبر خویش گریه نکرد - میلاد مزارش هم که رسید - غم را با دل خویش لمس نکرد
چون زخم دیابتی خیلی زودتر ا اون چیزی که فکرش کنی عفونت میکنه اصلا متوجه نمیشی  پس بهترین راهش ...

منم موافقم 

توروخدا اصلا با این چیزای خونگی به فکر درمانش نباش پدر بزرگ من دیابت داره زخم شده بود پاش انقد دست به دست کردن عموم و عمه هام انقد گفتن فلانی گفته اینو بزینم اونو بزنیم که وقتی بردیمش دکتر دیگه خیلی دور شده بود و میخواستن قطع کنن انگشت پاشو

خدا خیر بده یکی از اشناها ی دکتر خوب بهمون معرفی کرد یکم زمان برد ولی دیگه خوب شد

سیاهدانه آسیاب کن باعسل مخلوط کن  .

بهترین دارو برای زخم های عفونتی وباز هستش .

زخم های عمل رو تا ده روز کسی که عمل باز داشت گذاشت رو زخماش خوبش کرد .

زخم شما نهایت تا سه یا چهار روز خوب میشه بزار روش با باند طبی ببند .عفونت ها رو سریع خشک و جاش خوب میشه ✨🌺🍃با آرزوی بهبودی 

هر صبح پلکهایت فصل جدیدی از زندگی را ورق میزند، سطر اول همیشه این است : « خدا همیشه با ماست »پس بخوانش با لبخند...
مادرم قند داره و زخماش دیر خوب میشه . میره دکتر پماد و دارو میده زودتر خوب شه

آسیاب کن سیاهدانه پودر  و مخلوط عسل  تو شیشه بریزید هرچه مونده تر باشه خواص درمانیش بیشتره .زخم هارو به دو سه روز خوب میکنه .

هر صبح پلکهایت فصل جدیدی از زندگی را ورق میزند، سطر اول همیشه این است : « خدا همیشه با ماست »پس بخوانش با لبخند...
آسیاب کن سیاهدانه پودر  و مخلوط عسل  تو شیشه بریزید هرچه مونده تر باشه خواص درمانیش ...

ممنون عزیز   

بنویسید که این مرده به عشق - بر سر قبر خویش گریه نکرد - میلاد مزارش هم که رسید - غم را با دل خویش لمس نکرد
منم موافقم  توروخدا اصلا با این چیزای خونگی به فکر درمانش نباش پدر بزرگ من دیابت داره زخم شده ...

دکترشون به منم معرفی میکنید ؟

حتما حتما میبرمش خدا کنه تاحالا عفونت نکرده باشه