2777
2789
عنوان

مامانای باتجربه کمک

90 بازدید | 6 پست

بچه ها من جفت سینه هام یه سوراخ شیرش بازه چ کار کنم😭تا الان کافی بوده براش اما الان بچم 46روزشه گرسنه میمونه😭

چ کار کنم باز بشه جز ماساژ ک جواب نداده

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

ببین باید over stimulate کنی

هر ۳ ساعت با شیردوش شیرتو بدوشی، هم شیرت زیاد میشه و هم اون یکی سینه به مرور باز میشه

اگه گرسنه است و شیرت کافی نبود، شیرخشک هم بده

وزن شروع: ۶۳.۶۰۰  وزن فعلی: ۶۲.۲۵۰  وزن هدف: ۵۵ 💙 رفت روی تخت خوابید. غمش هم جای دیگری نداشت که برود، کنارش دراز کشید !
ببین باید over stimulate کنی هر ۳ ساعت با شیردوش شیرتو بدوشی، هم شیرت زیاد میشه و هم اون یکی سینه ب ...

شیرخشک میدم با شیردوشم میکشم تاثیر نداره زیاد 

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شیرخشک میدم با شیردوشم میکشم تاثیر نداره زیاد 

خب ژنتیکی شیر زیادی نداری

کاریش نمیشه کرد

وزن شروع: ۶۳.۶۰۰  وزن فعلی: ۶۲.۲۵۰  وزن هدف: ۵۵ 💙 رفت روی تخت خوابید. غمش هم جای دیگری نداشت که برود، کنارش دراز کشید !
خب ژنتیکی شیر زیادی نداری کاریش نمیشه کرد

آها منظورمو بد نوشتم...شیر دارم سینم پره اما مشکل اینه منافذ نوک سینم خوب باز نمیشن.سمت راستم بهتره اما سمت چپی کاملا یه دونه منفذش بازه

اتفاقا مشکلم اینه سینم در حال ترکیدنه و نمیاد😢

اما ممنون از پاسختون

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡
آها منظورمو بد نوشتم...شیر دارم سینم پره اما مشکل اینه منافذ نوک سینم خوب باز نمیشن.سمت راستم بهتره ...

سلام عزیزم من تو یه تاپیکی مربوط به ۳ سال پیش دیدم شما ام ار ای دادی ب خاطر اینکه طرف چپ بدنت بیحس بود و دکتر ارجاع داد به دکتر مغز و اعصاب میخواستم بپرسم مشکل چی بود؟ خدای نکرده ام اس یا از مغز بود؟

کاربر۹۳ 😊 (لایکم نکنید ممنون) حرفی بود ریپلای کنید🌷
سلام عزیزم من تو یه تاپیکی مربوط به ۳ سال پیش دیدم شما ام ار ای دادی ب خاطر اینکه طرف چپ بدنت بیحس ب ...

سلام گلم به طرز معجزه آسایی ام اس نبود فقط التهاب مغز بود.ک البته دکتر بهم گفت دائم باید مراقب اعصابم باشم

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡