2777
2789
عنوان

خسارت وسایل برقی سوخته

981 بازدید | 4 پست

تا حالا کسی خسارت سوختن لوازم برقی به علت نوسانات و قطعی از اداره برق گرفته؟لطفا راهنماییم کنه...بحث سیاسی ممنوع⛔⛔⛔

تمام زندگی من ❤❤❤عشقم❤❤❤دخترکم❤❤❤من یک مادرم ❤❤❤من عاشق ترین مادر دنیام ❤❤❤منو توی تاپیک حس ششم تگ نکنید دوستان خوبم😘😘😘

اره عزیزم مامانم تلویزیونش سوخت. رفتن اداره برق اطلاع دادن کارشناس دید بعد فرستادن تعمیر و هزینه شو اول مامانم داد به تعمیر کار ولی بعد از چند روز اداره برق خسارت و داد 

ما را از “چوب خدا” ترساندندولی…به “بوسه خدا” امیدوارمان نکردنددر حالیکه خداوند کلامش را با “الرحمن و الرحیم” آغاز می کندبارش بوسه های “بی منت” خداوند را برایتان آرزومندم
اره عزیزم مامانم تلویزیونش سوخت. رفتن اداره برق اطلاع دادن کارشناس دید بعد فرستادن تعمیر و هزینه شو ...

من دادم هزینه سوختن برد یخچالو فاکتورشم دارم بنظرت بهم میدن برم اداره برق...تو سایت نمیشه ثبت کرد اصلا

تمام زندگی من ❤❤❤عشقم❤❤❤دخترکم❤❤❤من یک مادرم ❤❤❤من عاشق ترین مادر دنیام ❤❤❤منو توی تاپیک حس ششم تگ نکنید دوستان خوبم😘😘😘

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من دادم هزینه سوختن برد یخچالو فاکتورشم دارم بنظرت بهم میدن برم اداره برق...تو سایت نمیشه ثبت کرد اص ...

اول قبل از تعمیر باید میرفتی اداره ولی باز برو ی سر بزن فاکتور هم ببر

ما را از “چوب خدا” ترساندندولی…به “بوسه خدا” امیدوارمان نکردنددر حالیکه خداوند کلامش را با “الرحمن و الرحیم” آغاز می کندبارش بوسه های “بی منت” خداوند را برایتان آرزومندم
اول قبل از تعمیر باید میرفتی اداره ولی باز برو ی سر بزن فاکتور هم ببر

باشه گلم مرسی فردا میرم ببینم چی میشه