الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
چرت میگه،بخوروبخواب کیف کن،والادکترمنکه میگفت بس فعالیت میکنی وزن نی نی کمه
فعالیت و ورزش باعث میشه بدن آمادگی بهتری واسه زایمان داسته باشه(مامای کلاس های امادگی زایمان گفته)
فعالیت و استراحت هر دو به اندازه...
مادر بودنم را خیلی دوست دارم ❤دلم ضعف میرود برای دنیایی مادری❤دنیایی که متعلق به خودت نیستی❤همه جا حضور کسی را احساس میکنی❤که آنقدر بی پناه است،که فقط آغوش تو آرامش میکند❤آنقدر کوچک است که دست های تو هدایتش میکند❤آنقدر ضعیف است است که شیره ی جان تو پرورشش میدهد❤مادر بودنم را دوست دارم❤چون به بودنم معنا میدهد❤
عزیزم من درد زیر دل دارم دکتر گفت هرشب شیاف پروژسترون400 بزنم که زایمان زودرس نکنم، شما چه شیافی میخ ...
برای منم هفته هیجده داد ولی همین طوری گذاشتم اصلا استفاده نکردم ولی چند روزه درد امونم رو بریده، دکتر شیاف پروژسترون داد گفت هر وقت درد داشتی استفاده کن
گفتند که او عاشق گیسوی کمند است موهای من از عصر همون روز بلند است
برا پسرم خوردم خوابیدم بیست و پنج کیلو اضافه کردم نمی خوام سر دومی زیاد وزن اضافه کنم، دیگه از فردا ...
من ۳۵ هفتمه ۶۳ بودم شدم ۶۸ بچمم ۲۳۰۰ شکمم خیلی کوچیکه دکتر گفته وزنت خیلی کمه بیشترم میترسم دیگ وزنم نیاد پایین 😑 بعد زایمانتون وزنتون مثل قبل شد یا کم نکردین