2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی خدا خیرت بده چند روز بود از سر شب تا صبح دردم می گیره نمی تونم بخوابم برم امتحان کنم ببینم خوب ...

عزیزم من درد زیر دل دارم دکتر گفت هرشب شیاف پروژسترون400 بزنم که زایمان زودرس نکنم، شما چه شیافی میخوای استفاده کنی؟ هفته چندی عزیزم؟

چرت میگه،بخوروبخواب کیف کن،والادکترمنکه میگفت بس فعالیت میکنی وزن نی نی کمه

فعالیت و ورزش باعث میشه بدن آمادگی بهتری واسه زایمان داسته باشه(مامای کلاس های امادگی زایمان گفته)

فعالیت و استراحت هر دو به اندازه...

مادر بودنم را خیلی دوست دارم ❤دلم ضعف میرود برای دنیایی مادری❤دنیایی که متعلق به خودت نیستی❤همه جا حضور کسی را احساس میکنی❤که آنقدر بی پناه است،که فقط آغوش تو آرامش میکند❤آنقدر کوچک است که دست های تو هدایتش میکند❤آنقدر ضعیف است است که شیره ی جان تو پرورشش میدهد❤مادر بودنم را دوست دارم❤چون به بودنم معنا میدهد❤
سلام مامان ها من ۳۳هفته ام پاهام و دستام ورم داره فشارخون بارداری هم دارم متیل دوپامیخورم شماهم پاها ...

من از ۴ ماهه ورم کرد پاهام و دستم

رفتم دکتر برام نوار عصب نوشت و متاسفانه چسبندگی عصب داشتم بخاطر ورم

اما الان ک دارم ب زایمان نزدیک میشم دستو پادردم خیلی بهتر شده

عزیزم من درد زیر دل دارم دکتر گفت هرشب شیاف پروژسترون400 بزنم که زایمان زودرس نکنم، شما چه شیافی میخ ...

برای منم هفته هیجده داد ولی همین طوری گذاشتم اصلا استفاده نکردم ولی چند روزه درد امونم رو بریده، دکتر شیاف پروژسترون داد گفت هر وقت درد داشتی استفاده کن

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است موهای من از عصر همون روز بلند است
برا پسرم خوردم خوابیدم بیست و پنج کیلو اضافه کردم نمی خوام سر دومی زیاد وزن اضافه کنم، دیگه از فردا ...

من ۳۵ هفتمه ۶۳ بودم شدم ۶۸ بچمم ۲۳۰۰ شکمم خیلی کوچیکه دکتر گفته وزنت خیلی کمه بیشترم میترسم دیگ وزنم نیاد پایین 😑 بعد زایمانتون وزنتون مثل قبل شد یا کم نکردین

عزیزم میشه بیشتر بگی از علائمت؟ بچتون توی دستگاه رفت؟

قبلش هیچ علایمی نداشتم 

دلیل پاره شدن کیسه ابم ،تک شریان بودن بند ناف بود 

که متاسفانه تویه سونو گرافی ۳۲ هفتگی متوجه شدن تک شریانی هستم.

شبش دل درد داشتم مثل درد پریودی نیم ساعت بعدش کیسه ابم پاره شد و اورژانسی سزارین شدم