2777
2789
از الان؟ نگران زایمان زودرس میشم 

اره عضلاتت داره کش میاد تقریبا ماه آخر هستی

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سزارین خودتون میخواستین؟ نی نی تو دستگاه نرفت؟ وزنش چقد بود

نه بچه اولموسزارین بودم،چرایه هفته رفت دستگاه،وزنش دوسیصدوپنجاه که کلاصدوپنجاه گرم کم کردبعدش

برای خوب شدن بچه ام صلوات میفرستی؟؟
من کاملا استراحت هستم، اگه ربع ساعت راه برم یا بشینم درد شدید زیر شکم میگیرم، همش درازکشیدم

بخور و بخواب که بدنیا بیاد همه چی تعطیله منم سر پسرم همش میخوابیدم الان نمیشه که از درد اشکمم دراد باز نمیتونم بخوابم

من پسرم تو ۳۸هفته و۵روز کیسه آبم پاره شد  سر این همش ترس پاره شدن کیسه آب دارم

خب به وقت‌ ش اومده تو هفته ی ۳۹ بودی

از دکترت هم بپرس 

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا

۶روز پیش اچ سی جی زدم مثل دیونه هاامشب بی بی زدم اول خط پایین افتاد بعدخط بالا کاش واقعی بود چقدر حتی دیدن دوخط لدت بخشه😭

یعنی الکیه

همه زندگیم دخترم و پسرم هستن خدایا بابتشون هزاران بار شکر گذارتم