2777
2789
عنوان

توروخدابیاید

62 بازدید | 9 پست

سِلام چطورید

خانما اقایون هر کی تو تایپیکه یه راهنمایی میخوام ازتون

یه شرکتی دارم کار میکنم مدیر شرکامون ۲۸سالشه مجرده همشهریم اما تا الان همو ندیدیم بعد از اولین تماسی ک داشتیم برا استخدام چند روز بعد تماس گرفتن گفتن میخام حالتو بپرسم دیگ تشکر کردم ازش گفتم شما خوبید گفت خوب نبودم اما الان خوب شدم و بعدش دیگ خدافظی کردیم 

خیلیم اصرار دارن حضوری برم شرکت 

دیروز زنگ زدن مشکل واری پیش اومده بود کلی هی عذرخاهی کرد گفت تو این مدت خیلی نتونستم جوابتونو بدم مادرم جراحی داشتن خواهرم بیمار شدن .و خیلی باز اسرار کردن بیام شرکت ک همو از نزدیک ببینیم باهم اسنا بشیم و گفتن با شخصیت کاری هم اسنا بشیم 🤷‍♀️گفت متولد چندی گفتم چ سالیم و گفتن ک اره فاصله سنیمون کمه میتونیم همو درک کنیم

یشبم پیجم پرید تا۲شب افتاد بجونش تا اوکیش کرد 

حالا نمیدونم ایشون واقعا و کلا مهربون و محترم هستن یا ...

دقیققاآاا همون یا .....

دخترنازنینم ، عشق مادر ، چرا نیومده پرکشیدی 😭 چرا رفتی ؟ بخدا قول داده بودم برات بهترین مادر باشم 😭 چرا ۳ماه قبل امدنت رفتی برات لباس گرفته بودم 😭 فرشته کوچولوی من گفتن شبیه من بودی 😭😭😭😭😭😭😭😭😭هیچوقت داغ از دست دادنت رو فراموش نمیکنم....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظرم میخواد مختو بزنه نزار 

آدم خوب یبه نظر نمیاد 

سلام گرگ بی طمع نیست 

نمیدونم ضرب المثلش این بود یا چی منظورمو رسوندم😂

𝚋𝚎 𝚕𝚒𝚔𝚎 𝚊 𝚛𝚘𝚜𝚎 , 𝚋𝚎𝚊𝚞𝚝𝚒𝚏𝚞𝚕 𝚋𝚘𝚝 𝚙𝚛𝚒𝚌𝚔𝚕𝚢 !!
به نظرم میخواد مختو بزنه نزار  آدم خوب یبه نظر نمیاد  سلام گرگ بی طمع نیست  نمیدون ...

مادرمم همین فکرو میکنه میگه توی شرکت دیگ کار نکنم اخه خیلی عجیب غریبه نباید اینقد گرم بگیره

مادرمم همین فکرو میکنه میگه توی شرکت دیگ کار نکنم اخه خیلی عجیب غریبه نباید اینقد گرم بگیره

اره راس میگه 

اگه شرایطشو داشتی برو ی جا دیگه

𝚋𝚎 𝚕𝚒𝚔𝚎 𝚊 𝚛𝚘𝚜𝚎 , 𝚋𝚎𝚊𝚞𝚝𝚒𝚏𝚞𝚕 𝚋𝚘𝚝 𝚙𝚛𝚒𝚌𝚔𝚕𝚢 !!
مرسی که راهنمایی کردی فدات شم💜باور کن ذهنم دیگ شاید منفجر میشد بس درگیر شده بودم ی جواب ب خودم بدم

خواهش میکنم گلم ...اره درک میکنم .اما خب این احتمالو بده .امیدوارم ب صلاحت باشه