2777
2789

دیجی کالا خیلی بی کیفیت شده، دو سری خرید کردم و همش رو مرجوع کردم، یا یه کالای دیگه رو فرستاده بود یا خراب بودند. فقط از این خرید ، دردسر مرجوع کردن موند برام و هزینه پیک. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خرید کردم خوب بود والا

خدایا شکرت بخاطر خوشبختی که نصیبم کردی مرسی🙏💫  عشق مامان میدونم که سالم میای تو بغل منو بابایی 😍بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچیکت هستیم. یه پسر دارم شاه نداره...♡ همسرم ، همه کسم بی نهایت دوست دارم و همیشه عاشقتم❤     

چون نظراتو نمی خونی 

من دو نفرم تو بیست نفر بگن بده خرید نمی کنم 

امروز خرما خیارشور زیتون مربا خریدم خوب بود 

فردام کتاب میارن 

با آدم بی ادب دهن به دهن نمی زارم. ترجیح میدم نی نی یارو تگ می کنم اون ادبشون کنه😺
چون نظراتو نمی خونی  من دو نفرم تو بیست نفر بگن بده خرید نمی کنم  امروز خرما خیارشور زیت ...

منم ینفر بگ بده نمیخرم

۱۱۲۲۸…تو مث رقص گل سرخی رو بااااد🌹…من مث خارم رو ساقه هه اونم زیاد زیاد🥀…دو روز با من بگردی ببین…رنگیش میکنم در و دیوارتو😃…نگو نه که اصن نمیشه پیش من نباشی🫂…میشه کم نباشی میشه مث قبلنا شی…نگو که اصن دلم میخاد بی تو برم بمیرم💃🏻…من عاشق اینم که تا صب پیشت بشینم🤍…دیر اومدی زود نخا برو🚶🏻…بعد عمری عزیز گیر آوردیم تنها تورو🫂…با ژینا1400/8/27 در مغازشون🍫با سمانه و سارا1400/11/15 در مغازشون❤️با سمانه و سارا1401/1/10 در مغازشون...با ماهی در خونشون 1401/1/18... با نیکیا تو نوبهار 1401/1/25...12-13 مرداد در کافه استارباکس
چون نظراتو نمی خونی  من دو نفرم تو بیست نفر بگن بده خرید نمی کنم  امروز خرما خیارشور زیت ...

ولی  من‌میخرم😅

خدایا شکرت بخاطر خوشبختی که نصیبم کردی مرسی🙏💫  عشق مامان میدونم که سالم میای تو بغل منو بابایی 😍بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچیکت هستیم. یه پسر دارم شاه نداره...♡ همسرم ، همه کسم بی نهایت دوست دارم و همیشه عاشقتم❤     

خوندم نظرات رو، ولیکن یه کوله دیگه فرستاده بودند خیلی کوچک و بچه گانه، میله بارفیکس ام کامل مشکل داشت، لباسها کوچک کوچک و .‌‌‌ . . . ولیکن ارزش نداره این همه وقتم رو تلف کردم تو این سایت، حضوری خرید میکردم انقدر وقتم هدر نمی‌رفت.