2777
2789

منم بیزارم زندگیمو خراب کرد حلالش نمیکنم دلم باهاش صاف نمیشه هیچوقت زندگیمو بیشترین درصد امید و انگیزم رو گرفت منو به کجا رسوند

sh_n👉❤     آقایون لطفا درخواست دوستی ندن! اگه با نظرم موافق نیستی لطفا ریپلای نزن دوست عزیز!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من چندین روزه پدر عزیزم بخاطر کرونا توی ای سی یو بستری هستن خدا شاهده شب و روزم یکی شده بود چهار روزه حالشون بهتره روحیه ام بهتره داغون بودما افتضاح 😔😔

خدا نکنه پدر کسی بیمار بشه، 

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**
من مجردیام اینطور بودم الان عاشقشم

من نامزدیم اینطور بودم الان عاشقشم.. درک نمیکردم نگرانیاشا که چقد داغون و درگیره که میخاد دخترشو دس کسی بسپره.. فک میکردم با من و عشقم دشمنه..نامزدم هرچی میگ درس و بابام هزچی میگ اشتباس.. الان ک مادر شدم میدونم پدرومادرا بچشونو از تموم دنیا بیشتر دوس دارن..